Gemiddelde Score 7.9

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen
Laad meer ervaringen

Door uit Haarlem op 21-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

weinig behulpzaamheid vanuit het hoofdkantoor. als je binnen bent is de hulp klaar.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen dat u dit als dusdanig ervaart, wij proberen altijd behulpzaam en bereikbaar te zijn. Als wij hierin iets kunnen verbeteren vernemen wij het graag van u!

Door uit Amersfoort op 16-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

snel en prettig verlopen

Door uit Dronten op 16-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Er na vier maanden nog geen serieuze hulp voorgesteld.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Bilthoven op 14-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

De eerste hulp gaf aan alleen zwart te willen werken, wat vrij bizar is gezien de naam van de site. De 2e kwam na het kennismakingsgesprek niet meer opdagen. Na mijn ontevredenheid naar de organisatie te tonen geven ze aan dat de kwaliteit van hun mensen niet hun verantwoordelijkheid was !?. Bizar, ze leken ook helemaal niet verrast door de situatie. Ik wil nu van ze af, maar ook daar moet je voor betalen, in totaal ben je dan 70 euro kwijt door een stel oplichters wat alleen voor het geld gaat. Absolute afrader!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Spijtig om te zien dat uw ervaring met onze werksters zo vervelend is verlopen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Vleuten op 12-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle en heldere service. Fijne hulp gevonden.

Door uit Alphen aan den Rijn op 12-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle reactie. Linda is een prima match met mijn vrouw. Zeer tevreden

Door uit Apeldoorn op 12-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

wat een oplichterij, ze poeieren je af dat je een abonnement hebt na de eerste de beste gegevens die ze je versturen, maar vervolgens leveren ze rotzooi, met mensen waar je niks aan hebt of dames die niet komen op dagen. de uitkomst is niet relevant voor ze. vervolgens na niks geleverd te hebben zeggen ze wel dat je het abonnement kan "afkopen"... ik betwijfel zeer of dit mag en vraag andere gedupeerde te melden met een slechte ervaring met dit bedrijf

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Het klopt dat uw abonnement ingaat op het moment dat wij gegevens leveren van een hulp. Dit geven wij duidelijk alvorens aan en hiermee bent u ook akkoord gegaan. U betaald ons namelijk voor het zoeken naar een hulp. U betaald het uurloon van de hulp voor de daadwerkelijke schoonmaakwerkzaamheden. U gaat bij ons een jaarabonnement aan welke officieel pas na een jaar maandelijks opzegbaar is. Indien u voor dit jaar het abonnement wilt stopzetten, dan bieden wij hiervoor inderdaad de mogelijkheid middels een afkoopsom. In plaats van dat u de volledige jaarkosten dient te betalen, dient u dan maar 50% van de kosten te voldoen. Met de afkoopsom komen wij u dus in de kosten tegemoet.

Door uit Den Haag op 10-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Voorlopig 2 kandidaten en allebei niet op komen dagen! Kost me geen 30 Euro, het kost me ondertussen 6 declarabele uren ad 100 Euro per uur om op tijd thuis te zijn voor een afspraak waar men niet komt! Ga nog steeds van goede uit, maar geduld wordt wel getest!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

We doen ons best om een nieuwe kandidaat aan u voor te stellen.

Door uit Eindhoven op 08-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Maria is goed (al voldoet ze niet aan mijn eisen in de aanvraag) maar hiervoor hebben jullie geen enkele goede kandidaat gevonden. Daarnaast geven de kandidaten aan dat ze niet goed op de hoogte zijn van de spelregels. Daardoor is het heel moeilijk om een vertrouwensband op te bouwen met de kandidaat of uw bedrijf. Geen telefoonnummer is ook niet fijn. Veel van de berichten lijken automatisch gegenereerd en er is weinig persoonl kijk contact.

Door uit Nistelrode op 07-10-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ik sta nu al anderhalve maand ingeschreven... tot nu toe met 3 mensen via mail contact gehad. Meerdere malen vrij genomen van mijn werk om in gesprek te gaan met de werkster echter komen ze steeds niet opdagen...

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen dat dit uw ervaring is met ons, alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!