Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 7.9

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen
Laad meer ervaringen

Door uit Rotterdam op 17-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Kregen direct na onze aanvraag iemand aangewezen

Door uit Bruinisse op 16-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Slechts één kandidaat aangeboden gekregen die niet geheel beviel daarna nooit meer een andere kandidaat aangeboden gekregen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Wij betreuren het dat u nog geen nieuwe kandidaat heeft. Uiteraard proberen wij u te voorzien van een goede hulp via ons. Wij hebben u een mail gestuurd hierover. Bedankt voor uw review.

Door uit Dalfsen op 15-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

De aanmelding en eerste match verliepen voorspoedig. Echter de hulp vertrok na een paar keer. Het vervolg verliep dramatisch. Geen nieuwe vervangende hulp wel kosten. Conclusie: wanneer de, eerste, match goed verloop werkt het goed maar is dit niet het geval dan neemt de organisatie absoluut niet haar verantwoordelijkheid. Wel wijzen op verplichtingen aangaande het maandbedrag maar zelf niet voldoen aan verplichtingen. Geen aanrader.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen dat de hulp na een korte periode is vertrokken. Wij vragen altijd minimaal een jaar beschikbaarheid van onze hulpen. Indien een hulp er onverhoopt mee stopt bieden wij de garantie voor u opzoek te kunnen blijven. U betaalt dan de abonnementskosten maandelijks door voor de dienst. Wij berekenen dit bedrag ook om door te kunnen zoeken. Wij hopen u alsnog zo spoedig mogelijk te kunnen voorzien.

Door uit Oldenzaal op 15-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

s

Door uit Neede op 12-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Sarella Mark is geweest voor kennismakingsgesprek en heeft 1x bij ons gewerkt. Gaat erg leuk en verloopt prima.

Door uit Hengelo op 10-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik ben al een tijdje op zoek naar hulp en een bekende bracht mij op het idee. Je kunt je eenvoudig aanmelden dus werkt perfect. binnen 2 dagen een eerste reactie en contact zoeken via whatsapp. via telefoon kom je in contact met een buitenlandse dame die alleen wil komen werken als er een vrouw in huis is. Hallo ...... mijn vrouw is overleden..... Nee ze komt niet. Op hetzelfde moment krijg ik mijn eerste factuur van jullie..... ik denk het niet dus. eerst leveren dan betalen. Het tweede contact is een jonge meid. het eerste gesprek is geweest, de tijd moet leren of het klikt. Ik denk het wel .... Het moeilijkste bij de werkwijze is het vertrouwen dat je iemand moet geven die je niet kent. In het verleden vroeg ik altijd werksters via via (andere bekenden) Nu kom je in contact met een totaal onbekende. Ik hoop dat het werkt.

Door uit Delfzijl op 10-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle reactie op aanvraag

Door uit Geldrop op 10-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Na 3 pogingen heb ik nu een hele lieve fijne hulp

Door uit Zoetermeer op 07-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Dit is pas de eerste keer dat Salma geweest is. Ze heeft niet alles kunnen doen wat ik graag gewild had. We spreken er de volgende keer over

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Wij hopen dat de volgende keer schoonmaken beter zou verlopen nadat u in gesprek bent geweest met de hulp. Uiteraard kan een eerste keer wennen zijn voor de hulp en moet ze wellicht haar draai nog vinden.

Door uit Hoorn op 06-11-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Het enige jammere vind ik dat je geen persoonlijk contact hebt met jullie organisatie en dat je niet kan bellen. Daarbij had ik graag gezien dat het abonnement pas in gaat op het moment dat de schoonmaakster daadwerkelijk gaat starten in plaats van bij de voorstelling. Wat me verder opvalt is dat jullie de schoonmaakster niet persoonlijk kennen en geen achtergronden weten van deze mensen. Je geeft ze toch een sleutel. Kan niet anders. Ben heel blij met het persoonlijke account en alle contracten die reeds voor je klaarstaan. Het administratieve proces is super.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!