Gemiddelde Score 7.9

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen
Laad meer ervaringen

Door uit Assendelft op 18-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Er is door jullie geen contact met kandidaten. Jullie weten niet wat kandidaten willen. Waardoor er veel mismatch is. Een plaatsing lang duurt. Het is een dure marktplaats. ik geloof er ook niet in dat jullie snel een andere kandidaat hebben geregeld als dat nodig is. Dus abonnementskosten begrijp ik niet.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Alle hulpen welke wij voorstellen, hebben uw opdracht ontvangen en geven zelf aan voor u aan de slag te willen gaan en aan uw eisen te kunnen voldoen. Dit maken zij kenbaar aan ons. Op basis van alle reacties, proberen wij het beste voorstel aan u voor te leggen.

Door uit Feanwâlden op 17-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

pretig en snel

Door uit Voorburg op 14-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik heb tot nu toe 2 dames gehad. De 1 e keer gaat alles goed daarna zetten ze de tijd naar hun hand, verschuiven de afspraak of vergeten hem. Ze zijn redelijk onbetrouwbaar. Jammer.....

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Hekendorp op 14-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Tot nu toe regelmatig een ongemotiveerde werkster toegewezen gekregen die regelmatig niet kwam opdagen, af zei ed. Wij zijn er klaar mee, witte werkster zou haar kandidaten beter moeten screenen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen dat de hulpen niet zijn komen opdagen. Wij doen zoveel mogelijk ons best een goede match te maken. Mocht de hulp er onverhoopt mee stoppen bieden we u de garantie om voor opzoek te blijven.

Door uit Uitgeest op 14-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Tevreden met mijn hulp Hania, fijne hulp.

Door uit Alkmaar op 12-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Vanuit jullie snelle en duidelijke reactie.

Door uit Roosendaal op 10-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De eerste twee aanmeldingen gaven me wel twijfel. Maar de derde is een goede match

Door uit Rotterdam op 10-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Al heel snel was er een match gevonden voor mij. Snelle en duidelijke informatie.

Door uit Wageningen op 10-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Op zoek naar een schoonmaakster klikte ik een beetje rond en had ik 'opeens' een abonnement te pakken. Daar was ik niet heel blij mee, maar aan de andere kant had ik wel de volgende dag een kennismakingsgesprek met een fijne kandidaat. Zij is de volgende dag komen schoonmaken en we zijn erg blij. Misschien was het dus maar goed dat er wat meer vaart in kwam dan ik had voorzien.

Door uit Zoetermeer op 09-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Tot op heden alleen maar mensen die of hun afspraak niet nakomen of iemand die op korte termijn stopt

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen dat we tot op heden nog geen geschikte kandidaat voor u hebben kunnen vinden. Zoals u heeft gemerkt zijn wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen. Hierin geven wij hen de vrijheid afspraken met u te maken. Wij vinden het dan ook erg jammer om achteraf te horen dat het niet wat is geworden. We doen zoveel mogelijk ons best u te kunnen voorzien van een goede hulp. Zodra wij een nieuwe kandidaat hebben die past bij uw wensen en eisen hoort u van ons.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!