Witte werkster ervaringen

Gemiddelde Score 7.8

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen
Laad meer ervaringen

Door uit Helmond op 08-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel iemand aanbevolen gekregen

Door uit Amsterdam op 07-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Super snel een hulp voor mij gevonden

Door uit Voorburg op 07-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prettig voor helpen naar zoeken werkster. Goed en vlug.

Door uit De Rips op 07-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

ik wacht nu al een lange tijd op een witte werkster ze pushen steeds om te betalen terwijl je niks krijgt

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Helaas door en corona en de zomervakantie kan het soms wat langer duren voor er een hulp is gevonden.

Door uit Gemert op 07-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Duurde enkele maanden voordat de tweede en juiste kandidaat was gevonden. De eerste was de gehele zomer op vakantie.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Spijtig dat het lang heeft geduurd voor wij een nieuwe hulp hebben kunnen vinden voor u. Echter is het uiteraard fijn om te lezen dat er alsnog wel iemand is gevonden die nu bij u aan de slag is.

Door uit Oosterbeek op 03-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

heel slecht! pas op, zij sturen de factuur voordat zij een geschikte werkster hebben gevonden. Niet geloven wat in de `Garantie`zeggen, het is een groote leugen. Gr. A.B.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen dat u onze dienstverlening op deze manier heeft ervaren, wij verzenden de factuur op het moment dat wij de gegevens van een hulp verzenden. Zonder betaalde factuur kan er geen sprake zijn van garantie wat betreft onze dienstverlening.

Door uit Delft op 01-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Wat een drama service, vooral om alsjeblieft je abonnement te beëindigen

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Spijtig te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Echter wordt op meerdere plekken op onze website, waaronder https://www.ikzoekeenwittewerkster.nl/kosten en ook alvorens u een zoekopdracht indiend, aangegeven dat u een jaarabonnement afsluit. Welke dan ook pas na een jaar maandelijks opzegbaar is. Indien u toch vroegtijdig van het jaarabonnement wenst af te zien, dan komen wij u in de kosten tegemoet met een afkoopsom. Hiermee betaald u maar de helft van de kosten die u anders met een jaarabonnement kwijt was.

Door uit op 01-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Het was mij niet duidelijk dat ik een jaarabonnement afsloot dat ik moest betalen ondanks dat ik via een andere weg een oplossing voor mijn schoonmaak probleem heb gevonden. Triest dat ik hier een afkoopsom voor moest betalen van 44 euro. Het ligt ook aan mij, ik heb me niet diepgaand verdiept, echter vindt ik dat dit bedrijf dit duidelijker kan communiceren tijdens de inschrijving. Dus pas op voor je met dit bedrijf in zee gaat en lees extra goed door waar je aan begint als jij je inschrijft.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Spijtig te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Echter wordt op meerdere plekken op onze website, waaronder https://www.ikzoekeenwittewerkster.nl/kosten en ook alvorens u een zoekopdracht indiend, aangegeven dat u een jaarabonnement afsluit. Welke dan ook pas na een jaar maandelijks opzegbaar is. Indien u toch vroegtijdig van het jaarabonnement wenst af te zien, dan komen wij u in de kosten tegemoet met een afkoopsom. Hiermee betaald u maar de helft van de kosten die u anders met een jaarabonnement kwijt was.

Door uit Lisse op 01-09-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik had snel een werker. Dat hij achteraf niet beviel konden jullie niet helpen.

Door uit Rotterdam op 31-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Zeer snel en correct geregeld

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

Geniet ook van het gemak van een witte werkster in huis

Net als 16.231 andere huishoudens


  • Een witte werkster voor € 13,50 per uur
  • Een witte werkster met schoonmaakcertificaat
  • Eigen account met handig urenoverizcht
  • Fonds bij schade door hulp
  • Een vervangende hulp