Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen

Mevrouw Kothman
Laad meer ervaringen

Door uit Oldenzaal op 12-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Voor in contact gebracht met Gerdie.

Door uit Emmen op 11-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

dit kan ik pas doen als het een tijdje loopt.

Door uit Rossum op 10-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Het heeft even geduurd voor we iemand hadden. Ook kregen we bij elke mail een mail terug met: Uw aanvraag wordt in behandeling genomen ... Dat is een beetje jammer. Wat wel fijn is dat je zelf kunt bepalen of er een klik is en iemand "aanneemt". Ook een plus is, dat de medewerkster verzekerd is. Prettig is ook dat je de vrijheid hebt e.e.a. zelf in te plannen. Nu maar hopen op een goede werksituatie :)

Door uit 's-Gravenhage op 09-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

De standaard mail "wij hebben n hulp voor u gevonden" was wat mij betreft niet op zijn plaatst aangezien ik zelf n hulp had gevonden. Zij stond al bij jullie ingeschreven het enige wat jullie nog hoefde te doen na mijn inschrijving was ons koppelen. Verder geen opmerkingen tot zo ver.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw review, wij zullen hier naar kijken! Wij wensen u uiteraard een fijne samenwerking met uw hulp!

Door uit Goes op 08-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Binnen 24 uur een geschikte hulp voorgesteld gekregen die ook nog eens in de buurt woont. Top! Klein puntje van opbouwende kritiek: werksters worden niet gescreend, het zou fijn zijn als wittewerkster.nl dat wel zou doen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw review. Fijn dat we u snel hebben kunnen voorzien van een goede hulp! Het klopt dat wij niet standaard om een VOG vragen. Indien een VOG wenst van onze hulpen kunt u dit aangeven in uw aanvraag. Wij controleren wel de hulpen die bij ons zijn aangemeld. Er zijn in totaal vier controlemomenten: 1. Op het moment van inschrijven controleren wij de gegevens; 2. Op het moment dat er een aanvraag binnen komt, gaan wij op zoek naar een hulp aan de hand van gestelde eisen; 3. De hulp beslist zelf of hij/zij de aanvraag accepteert of niet, de hulp oordeelt hierbij in feite zelf of hij / zij aan de gestelde eisen voldoet; 4. Dit controlemoment ligt feitelijk bij u zelf op het moment dat u een kennismakingsgesprek hebt met de hulp. U kunt hierin zien of er een klik is.

Door uit Borger op 07-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

snelle afhandeling

Door uit Leiden op 07-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Goede service door o.a. voorbeelddocumentatie te verstrekken.

Door uit Rotterdam op 07-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Heel erg vlot en duidelijk

Door uit Waalre op 06-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Na twee kandidaten die niet pasten een goede werkster gevonden

Door uit Gouda op 06-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Daar heb ik geen zin in

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!