Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen

Mevrouw Kothman
Laad meer ervaringen

Door uit Hoofddorp op 20-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goed gesprek

Door uit Eindhoven op 19-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

hoi, ik ben erg blij met de snelle reactie en de duidelijke communicatie. Vooral geen gezeur over tarief en dat soort dingen. lekker simpel en helder voor iedereen.

Door uit Bilthoven op 19-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle reactie

Door uit Bavel op 18-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Contact met bemiddelaar verloopt moeizaam via mail, telefonisch contact erg lastig. Verder een vriendelijke hulp, echter had ik verwacht dat ze zelfstandiger zou zijn.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Jammer om te lezen dat u het contact met ons moeizaam vind. Wij zijn telefonisch bereikbaar en kunnen u dus uiteraard ook telefonisch verder helpen. Echter zijn onze beltijden beperkt. Via e-mail kan contact daarom soms sneller gaan.

Door uit Amersfoort op 18-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

extreme wensen dacht, ik is het omdat het vakantie is of is er in Amersfoort weinig aanbod.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Wij zijn geheel afhankelijk van de beschikbaarheid van de hulpen uit uw omgeving. Door de vakantieperiode kan het helaas langer duren voor wij iemand voor u hebben gevonden.

Door uit Rheden op 17-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Binnen een dag een hulp gevonden die volgende week al kan starten! Top!

Door uit Nuenen op 16-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel een kennismaking kunnen regelen met de witte werkster. Het was een prettige kennismaking.

Door uit Eindhoven op 15-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik ben zeer tevreden over het eerste contact met Tom. Hij is open-minded en ik had meteen een goeie klik met hem. Ik heb er vertrouwen in dat we het in de toekomst goed met elkaar zullen kunnen vinden.

Door uit Haps op 15-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

.

Door uit Mierlo op 15-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Het aanbod is helaas wat laag waardoor het soms lang wachten is op iemand. Maar ondanks dat blijft DeWitteWerkster wel op zoek naar iemand. Je krijgt ook regelmatig reminders waardoor je niet overal achteraan hoeft te gaan

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!