Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen

Mevrouw Kothman
Laad meer ervaringen

Door uit Hengelo op 25-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Het bemiddelen bestaat enkel en alleen uit het doorgeven van een adres. Er vindt geen enkele screening plaats en men kijkt niet of de eisen van degene die een hulp zoekt passen bij de kandidaat werkster.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Erg vervelend dat u onze dienstverlening zo ervaart. Wij zetten ten alle tijden uw aanvraag samen met uw opgegeven wensen en eisen uit bij de hulpen. Vervolgens hebben de hulpen de mogelijkheid te reageren op de aanvraag. Zij geven aan ons door of zij voor uw aanvraag beschikbaar zijn en of zij aan uw opgegeven eisen kunnen voldoen. Eisen die u wel heeft echter niet in uw aanvraag staan vermeld, kunnen wij uiteraard geen rekening mee houden. Het is dan ook van belang dat uw aanvraag zo zorgvuldig mogelijk is. Uit alle hulpen die reageren zoeken wij de meest geschikte en stellen wij aan u voor. U krijgt dan inderdaad enkel de gegevens toegezonden van de hulp, zodat u een afspraak kunt maken voor een kennismaking. Indien achteraf blijkt dat een hulp niet aan uw opgegeven eisen voldoet, is dit uiteraard erg vervelend. Echter kunnen wij dit niet verhelpen daar zij bij ons hebben aangegeven hier wel aan te voldoen. Ik zie echter dat wij wel een geschikte hulp hebben kunnen vinden welke ook op dit moment voor u aan de slag is. Wij wensen u een fijne en langdurige samenwerking.

Door uit Almere op 25-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

ik heb nog geen ervaaring,ik ga het afwachten

Door uit Apeldoorn op 22-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

heb ik nog niet

Door uit Maastricht op 20-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

werkt simpel

Door uit Leidschendam op 19-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Binnen 1 dag al een kandidaat, deze voldeed niet helemaal door taalbarrière en volgende dag gelijk een nieuwe kandidaat. Super

Door uit Rotterdam op 19-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Het is fijn dat ik via jullie site in contact kan komen met iemand die me wil helpen in huis. Wat ik zeer onterecht vind en wat ook niet wettelijk is, is dat die persoon vervolgens commissie moet afdragen aan jullie per gewerkt uur. Ik had dat niet uit de beperkte info begrepen en dacht dat ik alleen betaalde voor het maken van de match. Jammer dat jullie het daar niet bij laten maar ook geld afromen waar een ander hard voor werkt.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

De kosten die u betaald aan ons zijn inderdaad de bemiddelingskosten. Wat de hulpen aan ons betalen is een zaak tussen ons en de hulp. Zij betalen ons kosten daar wij voor hen de administratie bijhouden.

Door uit Venlo op 18-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

goede dienstverlenomg tot nu toe en ook snel

Door uit Naarden op 18-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

de 1e keer reeds een match.

Door uit Enschede op 17-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel reactie na een oproep. Verder nog geen ervaring.

Door uit Eindhoven op 17-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Er is zeer snel een witte werkster gevonden.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!