Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen

Mevrouw Kothman
Laad meer ervaringen

Door uit Haaksbergen op 05-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

prima

Door uit Ten boer op 04-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Heb daarvoor nog te weinig met elkaar te maken gehad.maar de eerste indruk is goed

Door uit Noordeloos op 03-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

snelle service

Door uit Leeuwarden op 03-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

zee snelle bemiddeling, erg prettig

Door uit Amersfoort op 03-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Betrokkene moet nog starten

Door uit Ommen op 02-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

graag bij de vragen na ja/nee ook mogelijkheid voor opmerkingen. Ayu gaat aan de slag, maar wij hebben nog geen afspraken over betaling gemaakt.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor de tip! We zullen hier rekening mee houden. We willen overigens stimuleren om deze afspraken op tijd te maken, zodat dit ook duidelijk is voor de hulp. Als er iets wijzigt in het contract, kan u dit trouwens heel gemakkelijk doorgeven aan ons, dan passen wij het aan! We wensen jullie een fijne samenwerking.

Door uit Velserbroek op 02-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Heel vlot verlopen. Snelle actie op mijn verzoek. Leuk gesprek gehad. Jong meisje, maar ik he er alle vertrouwen in. Komt zelfstandig over.

Door uit Rhenen op 01-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Na advertentie, snelle reactie van dienstverlener

Door uit Ospeldijk op 01-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Het heeft bijna een jaar geduurd, maar dan nu is er toch hulp gevonden. Ik ben er blij mee. Ook al is het waarschijnlijk maar tijdelijk.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Wij doen zoveel mogelijk ons best u snel te kunnen voorzien van een kandidaat. Soms kan dit wat langer duren. Wij zijn sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw omgeving.

Door uit Utrecht op 01-07-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Het heeft even geduurd, het afgelopen half jaar zijn er vier kandidaten voorgesteld, sommigen kwamen niet opdraven, of degene die werd voorgesteld, was niet degene die ook daadwerkelijk kwam schoonmaken. Na een telefoontje waarin ik aangaf dat ik me afvroeg of ze wel in staat waren een geschikte kandidaat voor me te vinden, duurde het even voor ik weer aan iemand werd voorgesteld. Dit lijkt een geschikte kandidaat, ervaren, betrouwbaar, ik heb goede hoop.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Wij doen zoveel mogelijk ons best u snel te kunnen voorzien van een kandidaat. Soms kan dit wat langer duren. Wij zijn sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw omgeving. Daarnaast geven wij onze hulpen de vrijheid om zelf een afspraak te maken en op te komen dagen. Helaas gaat dit niet altijd zoals wij verwachten.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!