Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen

Mevrouw Kothman
Laad meer ervaringen

Door uit Nijmegen op 27-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

poetsen is bij ons thuis een taak waar we echt ondersteuning bij nodig hebben. Dus als de poets stopt is het heel fijn dat er snel zicht is op een nieuwe poets hulp.

Door uit Huizen op 27-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ik heb niet het idee dat jullie screenen, mijn vorige hulp stond gewoon op een andere website en had nog nooit van jullie gehoord, toch ben ik wel blij met jullie omdat ik anders zelf op zoek moet én ik niet zwart wil betalen!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Fijn dat u blij bent met de hulpen! Wij screenen inderdaad niet. Wel zijn er in totaal vier controlemomenten: 1. Op het moment van inschrijven controleren wij de gegevens; 2. Op het moment dat er een aanvraag binnen komt, gaan wij op zoek naar een hulp aan de hand van gestelde eisen; 3. De hulp beslist zelf of hij/zij de aanvraag accepteert of niet, de hulp oordeelt hierbij in feite zelf of hij / zij aan de gestelde eisen voldoet; 4. Dit controlemoment ligt feitelijk bij u zelf op het moment dat u een kennismakingsgesprek hebt met de hulp. U kunt hierin zien of er een klik is. De hulp wordt dus wel actief ingelicht over uw aanvraag. Ik vermoed dat de verwaaring is ontstaan omdat het platform dat wij gebruiken voor onze hulpen, niet dezelfde naam heeft als de website waar u als hulpzoekende bent ingeschreven. Dit kan soms voor een beetje verwarring zorgen. Ik hoop dat dit het wat verduidelijkt.

Door uit Zwijndrecht op 26-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik heb via ikzoekeenwittewerkster.nl in een korte tijd een werkster gevonden. Ben er erg blij mee.

Door uit Diemen op 26-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prima

Door uit Zeeland op 26-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

top

Door uit Klijndijk op 25-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

ik heb er een goede hulp aan over gehouden

Door uit Eindhoven op 25-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle service. Duidelijk. Helaas moet alles via internet en aangezien mevr Verkaart hier niet over beschikt, moet ik noodgedwongen contactpersoon zijn.

Door uit Bovensmilde op 24-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

De eerste keer hadden we snel een goede match. Een tweede keer ging echter een stuk minder soepel... Kandidaten waren niet geschikt, kregen voortijdig een andere baan of vertrouwden de organisatie niet.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Wij doen zoveel mogelijk ons best om u te kunnen voorzien van een kandidaat die bij u past. Wat jammer dat u ons een laag cijfers geeft. Wij zijn hierin namelijk sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw buurt. Daarnaast geven we onze hulpen de vrijheid om eigen verantwoordelijkheid te nemen.

Door uit Zuidlaren op 24-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle service

Door uit Winneweer op 24-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Mijn vorige hulp was erg prettig om in huis te hebben, helaas en gelukkig voor haar vond ze andere werk. Hierdoor was ik genoodzaakt om iemand anders aan te vragen. Dit is vlot geregeld.Alleen het tijdstip komt niet overéén, maar we gaan kijken hoe het bevalt!

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!