Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen

Mevrouw Kothman
Laad meer ervaringen

Door uit Mook op 24-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Wij zijn erg tevreden met de kwaliteit van de werksters die bij ons zijn geweest. Jammer alleen dat ze het vaak zien als iets dat ze doen tot ze iets beters vinden, bijvoorbeeld bij de thuiszorg of weer gaan studeren. We hebben daarom nu al de 4e werkster in minder dan 2 jaar. De informatie over de garantie is misleidend. Onze werkster stopte na 10 maanden en toen moesten we toch opnieuw bemiddelingskosten betalen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Wat fijn dat u een tijd heeft kunnen genieten van uw hulp! Uw garantie gaat in op het moment dat we de eerste match maken. Wellicht is dit wat verwarrend. Wij hopen u uiteraard zo spoedig mogelijk te kunnen voorzien van een nieuwe hulp!

Door uit Leiden op 24-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

d

Door uit Hoorn op 23-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Omdat mij vorige dienstverlener geen nieuwe hulp kon bieden ben ik op zoek gegaan via internet. Na inschrijving bij 'ikzoekeenwittewerkster' had ik binnen 48 uur een match. Fijn dat er ook ondersteuning is mbt voorbeeldcontract, afspraken die goed zijn te maken etc. Ik ben tevreden en hoop dat de match langdurig is. De klik was er in ieder geval en ik heb er vertrouwen in. Dus dank!

Door uit Groningen op 22-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle service.

Door uit Zoetermeer op 22-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Tweemaal iemand toegewezen gekregen die niet kon op de aangegeven dag of niet is komen opdagen. Sinds ik heb betaald geen nieuwe werksters gekregen

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Momenteel zijn we nog voor u opzoek naar een geschikte kandidaat die pas bij uw wensen en eisen. Dit kans soms wat langer duren en heeft te maken met de beschikbaarheid van onze hulpen. Hier zijn wij sterk van afhankelijk.

Door uit Heerenveen op 21-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Helaas na maand geen hulp. Zou bemiddelings kosten retour krijgen. Ik had geld overgemaakt en gemeente per ongeluk ook. Dit hebben ze niet gemeld terwijl ze dit al 2 weken binnen hadden. Ik heb mijn kosten retour gekregen maar gemeente niet. Ze willen bank nr van gemeente wat ik niet heb en weigeren op naam gemeente en datum van 6 juni te zoeken. 2 verschillende medewerkers die 2 verschillende dingen zeggen. Enorm teleurgesteld.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Inmiddels hebben wij het bedrag naar u overgemaakt. Wij dienen ons echter te houden aan het beleid en doen een nacontrole op bankgegevens. Excuses voor het ongemak.

Door uit Zevenbergen op 21-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Alles ging zoals op de site aangekondigd wordt. Fijn dat er een bedrijf tussen zit om de zaken goed te regelen.

Door uit Megen op 21-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Nadat ik een aanvraag had geplaatst is er binnen 2 weken een match gevonden voor ons, goede service!

Door uit Leek op 20-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

mijn eerste ervaring is goed

Door uit Dordrecht op 20-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Perfect geregeld

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!