Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen

Mevrouw Kothman
Laad meer ervaringen

Door uit Groningen op 19-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

ervaring is kort, maar tot nu toe prima

Door uit Schagen op 19-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ondanks minimale wensen na een maand geen kandidaat gevonden

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

We doen altijd ons best om zo snel mogelijk iemand te vinden. Helaas hebben wij geen invloed op de beschikbaarheid van potentiële kandidaten. Ook wanneer uw eisen minimaal lijken, moet iemand maar net kunnen op de door u voorgestelde uren. Echter: we hebben ruim 200.000 hulpen, dus meestal lukt het gewoon om iemand te vinden binnen afzienbare tijd. Jammer genoeg niet altijd. We vinden het jammer dat het zo is verlopen.

Door uit Haarlem op 18-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

ze start zaterdag as dus kan er nog niets over zeggen maar eerste indruk tijdens de kennismaking was goed.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Goed om te lezen! We hopen dat het goed bevalt :).

Door uit Geleen op 18-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

het gaat allemaal heel eenvoudig

Door uit NIJMEGEN op 17-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

De eerste 2 aangeboden hulpen liepen op niets uit, daarom duurde het even voor u iemand gevonden had, maar nu is het toch goedgekomen. Joëlle werkt netjes.

Door uit Almere op 17-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Fijne samenwerking.

Door uit Utrecht op 17-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

s

Door uit Onnen op 16-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

het was prima. Ik heb makkelijk een werkster gevonden. Maar had verwacht dat er iets meer voor sortering zal gebeuren

Door uit Leiden op 16-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

mijn hulp in de huishouding werk keurig en efficient en is niet te beroerd om iets extra's te doen

Door uit Deventer op 16-06-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Zodra een contract voortijdig stop, om welke reden dan ook, ontvang je op korte termijn gegevens van een eventueel nieuwe kandidaat

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!