Witte werkster gezocht in Houten?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 4018 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Houten, de gemeente waar inwoners vaker op de fiets stappen dan in de auto. Dankzij alle voorzieningen voor fietsers is Houten een zeer fietsvriendelijke gemeente. Kunt u wel een hulp in huis gebruiken? Bent u woonachtig in Houten? Dan is een witte werkster wat voor u. Hij/zij ondersteunt u in het huishouden door verschillende taken te doen: schoonmaken, afstoffen, dweilen, ramen lappen etc. Wij selecteren een witte werkster voor u op basis van de door u opgegeven wensen en eisen. Is er geen klik tussen u en de schoonmaakster, dan gaan wij gratis op zoek naar een passende werkster!

Wat kost een witte werkster?

Het tarief voor een witte werkster in Houten is op te splitsen in twee delen. Allereerst betaalt u bemiddelingskosten voor onze service, hier heeft u een jaar garantie op. De hoogte van het bemiddelingsbedrag is afhankelijk van het aantal uren dat u huishoudelijke hulp aanvraagt. Naast bemiddelingskosten betaalt u de witte werkster een uurtarief van € 13,50. Door middel van onderstaande rekentool berekent u eenvoudig de bemiddelingskosten zoals ze voor u zouden zijn.

Hieronder kunt u berekenen wat de eenmalige bemiddelingskosten bedragen voor uw aanvraag.

Witte werkster gezocht in Houten

Het is heel eenvoudig om een witte werkster in Houten aan te vragen. U vult het online inschrijfformulier in, wij gaan dan op zoek naar een passende hulp voor u. Zodra we die gevonden hebben (doorgaans binnen drie dagen), ontvangt u de contactgegevens van de witte werkster uit Houten. U kunt dan een kennismakingsafspraak inplannen om te bepalen of er een klik tussen jullie is. Is er geen klik? Geen probleem, wij zoeken gratis voor u verder tot we een geschikte hulp voor u hebben gevonden.

Ja ik wil me graag inschrijven voor een witte werkster