Witte werkster gezocht in Leusden?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 4025 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Het groene en dorpse karakter maken van Leusden een aantrekkelijke gemeente. Leusden ligt voor een deel op de Utrechtse Heuvelrug en voor een deel in de Gelderse Vallei. Als liefhebber van groen en natuur bent u op uw plek in Leusden. 

Bent u woonachtig in Leusden en kunt u wel wat hulp in huis gebruiken? Ikzoekeenwittewerkster.nl heeft een ruim aanbod van werksters in Leusden en gaat graag voor u op zoek naar een passende hulp! De werkster wordt geselecteerd op basis van uw wensen en eisen. Voor al uw huishoudelijke klusjes kunt u bij de werkster terecht: schoonmaken, dweilen, stofzuigen, ramen lappen etc. De kosten van de witte werkster in Leusden weet u van te voren, bestaande uit een uurtarief en eenmalige bemiddelingskosten.


Een witte werkster in Leusden voor € 13,50

Werkster in Leusden gezocht? Wilt u een werkster in Leusden aanvragen, dan kan dat heel eenvoudig.

  1. Vul het inschrijfformulier in. Hier kunt u tevens uw wensen kenbaar maken.
  2. Als uw aanvraag binnen is, gaan wij op zoek naar een geschikte kandidaat. Meestal hebben we binnen twee dagen iemand voor u gevonden.
  3. U krijgt dan de contactgegevens van de schoonmaakster om een kennismakingsgesprek te plannen. Bij de levering van de gegevens betaalt u de eenmalige bemiddelingskosten voor de service.
  4. Ziet u de samenwerking zitten? De schoonmaakster kan bij u aan de slag!
  5. Is er geen klik, dan gaan wij gratis voor u verder op zoek naar een passende kandidaat..

Wacht niet langer en schrijf u hier geheel vrijblijvend in!