Witte werkster gezocht in Harlingen?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 4149 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Woont u in Harlingen, die Friese stad aan de haven? En kunt u wel wat hulp in huis gebruiken? Ikzoekeenwittewerkster.nl helpt u daar graag bij! In ons ruime aanbod van werksters is voor iedereen wel een geschikte hulp te vinden. U kunt een witte werkster selecteren op basis van uw wensen en eisen, die u de huishoudelijke taken uit handen kan nemen, van stoffen tot de badkamer schoonmaken tot de ramen lappen. Aanvragen is heel eenvoudig en de kosten van een witte werkster zijn laag!


Een witte werkster in Harlingen voor € 12,50

Een werkster in Harlingen aanvragen gaat middels de volgende stappen:
1.  U kunt u inschrijven via het inschrijfformulier. Op uw persoonlijke pagina waar u dan terecht komt, kunt u uw wensen en eisen kenbaar maken.
2. Zodra uw aanvraag binnen is, gaan wij voor u op zoek naar een passende hulp. Meestal hebben we al binnen twee dagen iemand gevonden.
3. U ontvangt dan van ons de contactgegevens van de hulp, zodat u een kennismakingsgesprek met de hulp kunt plannen. Ziet u op basis hiervan een samenwerking zitten, dan kan de hulp gelijk bij u aan de slag. Is er geen klik, dan zoeken wij gratis voor u verder tot we een geschiktere kandidaat gevonden hebben.

Wat kost een witte werkster?

Het tarief voor een witte werkster in Harlingen is op te splitsen in twee delen. Allereerst sluit u een schoonmaakabonnement af voor € 8,99. Bij dit abonnement zit onder andere schadevergoeding, garantie gedurende de hele looptijd en vervangende schoonmaak inbegrepen. Naast bemiddelingskosten betaalt u de witte werkster een uurtarief van € 12,50. Door middel van onderstaande rekentool berekent u eenvoudig de bemiddelingskosten zoals ze voor u zouden zijn.

  • Vergoeding bij schade of diefstal
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende witte werkster indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
  • 3 maanden gratis


Wacht niet langer en schrijf u geheel vrijblijvend in!