Witte werkster gezocht in Harlingen?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 3957 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Woont u in Harlingen, die Friese stad aan de haven? En kunt u wel wat hulp in huis gebruiken? Ikzoekeenwittewerkster.nl helpt u daar graag bij! In ons ruime aanbod van werksters is voor iedereen wel een geschikte hulp te vinden. U kunt een witte werkster selecteren op basis van uw wensen en eisen, die u de huishoudelijke taken uit handen kan nemen, van stoffen tot de badkamer schoonmaken tot de ramen lappen. Aanvragen is heel eenvoudig en de kosten van een witte werkster zijn laag!


Een witte werkster in Harlingen voor € 13,50

Een werkster in Harlingen aanvragen gaat middels de volgende stappen:
1.  U kunt u inschrijven via het inschrijfformulier. Op uw persoonlijke pagina waar u dan terecht komt, kunt u uw wensen en eisen kenbaar maken.
2. Zodra uw aanvraag binnen is, gaan wij voor u op zoek naar een passende hulp. Meestal hebben we al binnen twee dagen iemand gevonden.
3. U ontvangt dan van ons de contactgegevens van de hulp, zodat u een kennismakingsgesprek met de hulp kunt plannen. Ziet u op basis hiervan een samenwerking zitten, dan kan de hulp gelijk bij u aan de slag. Is er geen klik, dan zoeken wij gratis voor u verder tot we een geschiktere kandidaat gevonden hebben.

Wat kost een witte werkster in Harlingen?
Een werkster in Harlingen ontvangt een uurtarief van € 13,50. Eenmalig komt hier een bemiddelingsbedrag bij voor de service.

Wacht niet langer en schrijf u geheel vrijblijvend in!