Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.3

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen

Mevrouw Kothman
Laad meer ervaringen

Door uit Alkmaar op 16-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Als zorgmentor ben ik blij verrast dat er voor dhr. goed meegedacht wordt om een geschikte hulp voor dhr. te vinden.

Door uit Groningen op 16-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Tot dusver is er snel contact met ons opgenomen. Vandaag start de schoonmaakster dus ik ben heel benieuwd.

Door uit Veldhoven op 16-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ikzoekeenwittewerkster.nl heeft heel snel en efficiënt gereageerd op mijn vraag om een hulp. Tot zover heb ik dus niets te klagen. Het enige dat ik jammer vind is dat er geen telefonisch contact mogelijk is, maar aan de andere kant is dat ook weer begrijpelijk.

Door uit Zwolle op 15-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle reactie!

Door uit Heerlen op 14-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Er wordt snel en effectief gezorgd voor een link en alle aanvullende informatie die nodig is.

Door uit Wijchen op 14-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prima

Door uit Roosendaal op 13-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Contackt loopt goed

Door uit Enschede op 11-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Bij de aanvraag voor een thuishulp wordt snel gereageerd. Tevens bij een afwijzing wordt snel gereageerd en heel snel een nieuwe kandidaat aangeboden. Ik zeg tot nu top geregeld. De eerste indruk is goed, dus gaan het proberen.

Door uit Rhoon op 11-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

via hun snel aan een goede hulp gekomen.

Door uit Utrecht op 11-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel een geschikte match en na een leuke kennismaking gaat ze dinsdag al bij ons aan de slag. Bemiddelingskosten lijken zich tot nu toe goed uit te betalen.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!