Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen

Mevrouw Kothman
Laad meer ervaringen

Door uit Oterleek op 27-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

De service voor het vinden van een match is super snel. Alleen heb ik het waarschijnlijk niet getroffen met de matches. 2 zijn er niet op komen dagen op de afgesproken tijd. 1 is plotseling gestopt. 1 zou terug bellen, maar heeft dit nooit meer gedaan

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen dat de eerste matches niet helemaal eens succes waren. Gelukkig is er inmiddels een succesvolle match ontstaan en heeft dit geleid tot een contract.

Door uit 't Zandt op 25-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

snel en goed contact met de organisatie.

Door uit Zeist op 22-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik ben niet tevreden met de matches die zijn voorgesteld. Totaal 3, 1 liet niks van zich horen, de 2de wilde juist ouderen helpen, die hulpbehoevend zijn en de 3de is allergisch en bang voor katten, terwijl ik bij de aanvraag heb aangegeven dat we 2 katten hebben. Ik wil mijn zoekopdracht intrekken.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen dat de voorgestelde kandidaten uiteindelijke niet voldeden. In de aanvragen die de hulpen ontvangen staat duidelijk aangegeven wat de werkzaamheden inhouden en aan welke eisen zij moeten voldoen. Zij dienen enkel aanvragen te accepteren wanneer zij beschikbaar zijn en aan de gestelde eisen voldoen, dit communiceren wij ook richting de hulpen. U heeft altijd recht op uw jaar garantie, waarin we voor u op zoek gaan naar een nieuwe kandidaat. Wilt u de aanvraag stopzetten of wilt u dat we verder voor u gaan zoeken? We gaan ervan uit dat we spoedig een geschikte kandidaat voor u zullen vinden.

Door uit Delft op 22-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

er kwam snel een kanditaat, die betrouwbaar lijkt.

Door uit Rotterdam op 22-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

nog even afwachten

Door uit Houten op 21-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Er wordt zelfstandig en goed gewerkt.

Door uit Everdingen op 21-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Matcht actief

Door uit Hilversum op 20-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Aanvraag correct opgepakt; binnen daarvoor gestelde termijn met positief resultaat gekomen; contact met voorgestelde persoon is veelbelovend.

Door uit Nieuwveen op 20-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

.

Door uit Bilthoven op 20-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

is ok

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!