Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen

Mevrouw Kothman
Laad meer ervaringen

Door uit Enschede op 04-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Kan nog niet zeggen of de persoon bevalt aangezien zij nog moet starten maar er is zeer snel een match gevonden. Erg fijn.

Door uit Sneek op 04-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

snelle reactie inzake het zoeken van een werkster.

Door uit Doetinchem op 03-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

We werden snel geholpen maar kregen niet de werkster die we gekozen hadden

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Wij proberen een opdracht zo snel mogelijk te vervullen met een geschikte kandidaat. Echter wilt het soms weleens voorkomen dat er geen klik is of een andere reden dat er geen samenwerking uit komt. Wij doen ons best.

Door uit 's-Gravenhage op 03-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Erg snel en Antje is erg vriendelijk en flexibel. Het enige vind ik dat de titel van deze website iets racistisch heeft, al snap ik wel waar het op slaat met 'wit' maar toch een beetje ongepast.

Door uit Vught op 02-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Hoewel anders wordt beweerd op de website, heeft dit bedrijf geen enkele toegevoegde waarde als bemiddelaar. Je krijgt lukraak wat namen doorgegeven en dan blijken deze personen 9 van de 10 keer niet op te komen dagen, niet beschikbaar te zijn op de voorkeursdagen of überhaupt maar voor een x aantal maanden beschikbaar te zijn. Je zou bij een bemiddelaar toch op z’n minst een iets betere kwaliteit van screening verwachten dan via andere gratis sites zoals marktplaats. Dit is namelijk exact de reden waarom ik via deze partij op zoek ging: betalen voor kwaliteit. Als je dit vervolgens bij de klantenservice aangeeft en daarbij vermeldt dat je om deze reden graag je aanvraag wilt intrekken krijg je alleen gecommuniceerd dat je de factuur dient te betalen. Dit heb ik dan zojuist dan maar gedaan, 37 euro voor helemaal niets (enkel frustratie).

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over onze diensten. Wij doen ons uiterste best om een geschikte kandidaat voor u te vinden die aan uw eisen voldoet. Zodoende is het ook mogelijk om aanvullende eisen op te nemen in de aanvraag. Aan de hand van uw aanvraag gaan we op zoek naar kandidaten die aan de door u gestelde eisen voldoet. Door het zoeken naar een kandidaat ontstaan er wel kosten aan onze kant en zo ook een factuur. Overigens heeft u altijd recht op uw jaar garantie, waarin we geheel kosteloos voor u op zoek gaan naar een nieuwe kandidaat. Op deze manier zorgen we ervoor dat u voor langere tijd over een hulp kunt beschikken.

Door uit Ridderkerk op 02-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle match

Door uit Maasdijk op 01-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Duidelijke site en snelle match gevonden.

Door uit Tilburg op 31-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Na twee pogingen al een match

Door uit 's-Gravenhage op 31-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Prima

Door uit Hengelo op 28-12-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Tot zover ik het nu kan beoordelen vind ik het goed. Ik wacht af hoe het bevalt.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!