Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen

Mevrouw Kothman
Laad meer ervaringen

Door uit Slochteren op 08-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel en makkelijk!!

Door uit Lelystad op 08-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Twee dagen geleden mij aangemeld en nu al een klik met mijn nieuwe hulp. Nog even afwachten hoe zij haar werkzaamheden verricht, maar ik he er alle vertrouwen in.

Door uit Noordwijk op 07-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Op eerste gezicht een geslaagde “match” en dat is op korte termijn gerealiseerd.

Door uit Lelystad op 06-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Het aanvragen gaat supersnel en binnen een dag al een kandidaat aangeleverd. Na een paar afwijzingen inmiddels een geschikte kandidaat gevonden.

Door uit Sint oedenrode op 05-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Een goed opstartgesprek gehad en alles goed doorgesproken.

Door uit Vught op 05-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Heel snel iemand voor mij gevonden

Door uit Breda op 05-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Na jarenlang met dezelfde match te hebben gewerkt kregen binnen een paar dagen een nieuwe match. Echt heel erg blij mee!

Door uit Lent op 05-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Er wordt snel gehandeld

Door uit Roermond op 04-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ofschoon ik alleen nog heb kennisgemaakt met de huishoudhulp lijkt het me een goede match te worden. Na 4 keer poetsen zullen we evalueren.

Door uit Nuenen op 04-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

We hebben vier keer een naam doorgekregen. Bij de eerste drie kwam het niet eens tot een gesprek. De vierde kwam wel op gesprek, wilde komen werken maar is na 1,5 uur vertrokken en niet meer teruggekomen. We kregen overigens wel het dringende verzoek om de bemiddelingskosten te betalen maar dat zijn we niet van plan. Het lijkt me dat de kandidaten beter geselecteerd moeten worden voordat ze worden voorgesteld aan mensen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen dat het voorstellen van verschillende kandidaten nog niet heeft geleid tot succesvolle match. Door het leveren van de gegevens is er echter wel een factuur ontstaan. We hebben namelijk ook kosten gemaakt bij het zoeken naar een geschikte kandidaat. Vanzelfsprekend heeft u hierbij altijd recht op uw jaar garantie, waarin we voor u op zoek gaan naar een nieuwe kandidaat. Momenteel is de aanvraag gesloten, we gaan echter graag verder voor u op zoek naar een geschikte kandidaat en horen het graag wanneer we de aanvraag opnieuw in behandeling kunnen nemen.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!