Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen

Mevrouw Kothman
Laad meer ervaringen

Door uit Enschede op 04-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

fijn dat er naar onze wensen geluisterd is zodat we gelijk een klik hadden. Ook super snel geregeld allemaal.

Door uit Baarlo op 04-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Telkens zeer snelle (positieve) reactie ontvangen

Door uit Sint-Maartensdijk op 04-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Of ik de bedrijf ga aanbevelen hangt af van verdere ervaring. Tot nu toe verloopt jullie dienstverlening vlekkeloos.

Door uit Kruisland op 03-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

snel efficient betrouwbaar

Door uit Zwolle op 02-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prima bemiddeling, vlot geregeld

Door uit Hoogerheide op 01-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

-

Door uit Oldenzaal op 31-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle reactie, of de persoon bevalt moet later blijken, maar ik ga ervan uit dat er gekwalificeerde personen worden aangeboden.

Door uit Groningen op 31-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Uitstekende ervaring. Onze eerste witte werkster heeft lang bij ons gewerkt en heeft een andere baan gevonden. Wij vonden het jammer dat ze ging, ze was uitstekend. We gingen met behulp van wittewerkster opzoek naar een andere. Deze was heel snel gevonden en we zijn nu weer tevreden.

Door uit 's-Hertogenbosch op 31-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

binnen een dag kreeg ik de naam door van een hulp, ze kon snel langskomen en na een positief gesprekje kon ze gelijk aan de slag

Door uit Rotterdam op 31-01-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle en prettige service

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!