Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen

Mevrouw Kothman
Laad meer ervaringen

Door uit Ede op 30-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Nvt

Door uit Tilburg op 30-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel goede hulp, bij vertrek hulp wordt er zonder extra kosten (binnen bepaalde termijn), opnieuw gezocht naar een hulp

Door uit Den Helder op 30-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Gaat snel efficiënt en overwegend goede hulp

Door uit Breda op 29-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Nvt

Door uit Almelo op 29-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Service is niet altijd even adequaat. In vakantie periode aanbod van iemand die zelf op vakantie ging voor 6 weken en niet wist of ze daarna wel wilde komen en zo. Nu 3e aanvraag. Heb nu met bedrijf een koele relatie zoals ik dat dan maar noem.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Vervelend dat er een kandidaat is voorgesteld welke niet per direct beschikbaar was. Dit hebben wij wel aan de kandidaat gevraagd en zij gaf bij ons aan hieraan wel te kunnen voldoen. Ik zie echter dat er inmiddels al een contract loopt met een kandidaat. Wij hopen op een fijne samenwerking tussen u en de hulp.

Door uit Voorburg op 29-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Tot nu toe zo blij. Op vraag kwam snel aanbod. Plezierige kennismaking en qua tijden en uren precies wat ik wil. Dus voortaan na een week voltijds werken, heb ik echt een vrij weekend.

Door uit Kollum op 29-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Goede organisatie snelle feedback .

Door uit Sint Anthonis op 29-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

1ste koppeling ging niet door, werkster melde zich te laat af.\ Duurde erg lang voor de koppeling

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Helaas kan het soms langer duren dan gewenst, voor wij een beschikbare kandidaat vinden. Wij zijn geheel afhankelijk van de beschikbaarheid van de hulpen uit uw omgeving. Daarnaast heeft de vakantie ook meegespeeld. Echter zijn wij blij te vernemen dat wij alsnog een kandidaat voor u hebben kunnen vinden welke bij u aan de slag is gegaan.

Door uit Hengelo op 28-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik had haar nooit zelf gevonden, fijn dat jullie deze bemiddeling doen

Door uit Hilversum op 28-08-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel geregeld

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!