Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.3

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen

Mevrouw Kothman
Laad meer ervaringen

Door uit Deventer op 04-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Vorige week heeft de vorige werkster opgezegd vanwege vastwerk elders. Binnen een week een nieuwe match, we hopen dat het met onze nieuwe hulp klikt.

Door uit Hernen op 04-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Gemakkelijk contact gelegd met een goedgehumeurde en gemotiveerde mevrouw

Door uit Amsterdam op 04-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Is ok.

Door uit Huissen op 04-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Belangrijk heel goed te formuleren wat je zoekt in een werkster om te voorkomen dat er alleen onervaren zeer jeugdige kandidaten worden aangeboden.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw feedback.

Door uit Katwijk op 04-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ik heb met Marija Toutenhoofd afgesproken dat zij 13 maart nog een keer komt helpen, en kijken dan of het klikt. Was de eerste keer niet erg tevreden.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Wij doen ons best om zo snel en goed mogelijk een match te maken. De hulpen geven dan ook aan of ze beschikbaar zijn en voldoen aan uw wensen en eisen. We betreuren het tot op heden niet soepel ging. Mocht er geen fijne samenwerking ontstaan horen we het graag.

Door uit Oegstgeest op 04-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Als je een aanvraag indient krijg je 1 kandidaat waar je het mee moet doen. Je kan niet kiezen uit meerdere kandidaten. Twee keer een schoonmaakster toegewezen gekregen die al na een aantal weken weer afhaakte.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Erg vervelend dat u niet tevreden ben. Wij stellen inderdaad maar 1 hulp per keer voor. Indien u niet tevreden bent over de voorgestelde kandidaat kunnen wij echter weer opzoek gaan naar een nieuwe hulp, zonder extra kosten. Hiervoor is ook de jaar garantie. Wij hopen dan alsnog spoedig een geschikte hulp te vinden.

Door uit Krommenie op 03-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ondanks dat onze eerste twee werksters meer ziekenhuiswerk gingen doen en de derde werkster niets van zich liet horen (Roxanne)en de vierde een man was, gaan we nu in zee met Beate na een goed gesprek

Door uit Deventer op 02-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Sta al geruime tijd ingeschreven maar nog steeds niet de ideale werkster. Of ze komen niet op de afspraak of ze nemen niet op en sturen mails, apps terug alsof je bij ze in de klas hebt gezeten. Dan is er wel 1 maar die maakt de helft niet schoon. Maar krijg wel een aanmaning van het inschrijfgeld.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Erg vervelend dat u niet tevreden bent en u uiteindelijk geen goede hulp hebt gekregen. Onze bemiddelingskosten ontstaan op het moment dat wij gegevens van de eerste hulp leveren. U krijgt hiervoor de garantie dat wij een jaar lang opzoek kunnen gaan naar een hulp, zonder extra kosten, indien u niet tevreden bent met de hulp. Wij kunnen uiteraard nog steeds voor u verder zoeken, daar u nog garantie hebt.

Door uit Drachten op 02-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

..

Door uit Tilburg op 01-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

de matching verloopt snel. Helaas is de eerste werkster er na een keer mee gestopt. nu hopen dat de tweede werkster het langer volhoudt

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!