Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.3

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen

Mevrouw Kothman
Laad meer ervaringen

Door uit Arnhem op 01-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prima

Door uit Kampen op 01-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Na de aanmelding was de eerste match meteen raak. Inmiddels zijn we een jaar erg blij met onze ‘witte werkster’ :-)

Door uit Groningen op 28-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

nvt

Door uit Vught op 28-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik ben op zoek naar een wit werkster en wil wit betalen. Die wittewerksters die ik over die vloer had wil alleen swart komen werken anders komen die niet werken.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Wat vervelend dat u dit zo ervaart. Uiteraard is zwart werken via ons niet toegestaan, de hulpen zijn hiervan op de hoogte. Uiteraard horen wij graag wanneer een hulp iets anders voorstelt, daar dit zeker niet de bedoeling is.

Door uit Schiedam op 28-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Sevicegericht en snel

Door uit Ootmarsum op 27-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Vlot geregeld

Door uit 's-Gravenhage op 27-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

snel en adequaat hulp gevonden

Door uit DEURNINGEN op 27-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Zeer tevreden tot nu toe, nu maar hopen dat het klikt van 2 kanten en dat het huis mooi schoon en netjes wordt.

Door uit Dordrecht op 27-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Wel snelle reactie maar vraag mij af of er gekeken wordt naar ervaring ed! Lijkt wel of iedereen zich kan op geven!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Wij willen uiteraard iedereen een kans geven, dus ook iemand die nog geen ervaring heeft. Deze hulpen moeten ook ergens beginnen. Maar u kunt in uw aanvraag eisen stellen aan de hulp, ook qua ervaring. Dan kunnen wij hier rekening mee houden bij het voorstellen van een kandidaat.

Door uit Hengelo op 27-02-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

geen ervaring. website niet gebruiksvriendelijk

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw bericht. We doen ons best om de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, en hadden graag een toelichting van u ontvangen: we staan immers altijd open voor verbeteringen.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!