Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.3

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen

Mevrouw Kothman
Laad meer ervaringen

Door uit Dalfsen op 11-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

volgende week begint ze

Door uit Amsterdam op 11-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De snelheid en verdere info waren prima. De klik was, hoewel ik het twee keer een kans heb gegeven, er niet. De taalbarriere was te groot en tevens bleek de tweede keer dat zowel de taalbarriere te groot was als dat, nadat zij vertrokken was, de kwaliteit ook onvoldoende was. Verschillende dingen maar half gedaan. Tevens tot drie keer toe zat zij uitgebreid op haar mobiel te turen, nadat zij wat gedaan had en moest ik haar aansporen om het volgende te doen. Kortom geen klik.

Door uit Best op 09-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Goede hulp gevonden. Blij mee!

Door uit Enschede op 08-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

eerste 'kandidaat' heeft nooit gereageerd, tweede 'kandidaat' was niet in staat te werken.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Wij betreuren het dat de eerste kandidaat nooit van zich heeft laten horen. Wij geven onze hulpen de vrijheid om eigen verantwoordelijkheid te nemen. We zien dat u inmiddels bent gematcht aan een nieuwe kandidaat en een contract mee bent aangegaan. Wij wensen u alvast een fijne samenwerking met uw hulp.

Door uit Nijmegen op 08-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Aanvraag snel kunnen indienen en een fijne poetshulp gevonden.

Door uit Weesp op 07-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

keurig op korte termijn een geschikte kandidaat aangeboden

Door uit Wormerveer op 06-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Heb een aantal keer germaild...bijna geen reactie. Wil ook zakelijk gebruik maken van de diensten...uberhaupt geen reactie. Ook niet duidelijk dat naast mijn kosten aan jullie de hulp ook ieder week kosten moet betalen aan jullie. niet zo'n goed gevoel bij de organistaie dus..

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Erg vervelend dat u geen reactie hebt mogen ontvangen op uw mail. Echter hebben wij elke mail dat wij hebben ontvangen van u, beantwoord. Daarnaast kan ik ook geen bericht terug vinden dat u zakelijk gebruikt wilt maken van onze diensten. Wij ontvangen deze berichtgeving uiteraard nogmaals, zodat wij kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Door uit Groningen op 06-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Loopt goed

Door uit Capelle aan den IJssel op 05-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Eerst kreeg ik 2 x niet de persoon waarom ik vroeg. Toen heb ik 2X mijn wensen aangepast en is er uiteindelijk iemand gekomen die bij mijn eisen en wensen past.

Door uit Bussum op 04-03-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Er is alleen een match tot stand gekomen. Ik weet nog niet of het ook een goede werkster is. Ze is in ieder geval aardig en ze communiceert prima.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!