Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.3

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen

Mevrouw Kothman
Laad meer ervaringen

Door uit Culemborg op 30-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Net begonnen maar ziet r veel belovend uit

Door uit Wageningen op 29-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Je moet veel zelf doen waardoor het woord bemiddeling groot is. Telefonisch contact is niet mogelijk

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Wij proberen u uiteraard zo goed mogelijk te helpen. Onze bemiddeling bestaat uit het voorstellen van hulpen op basis van uw aanvraag, waar u vervolgens zelf een kennismakingsgesprek mee aangaat. U weet namelijk ook het beste of de voorgestelde hulp naar wens is. Mocht er een hulp voor u aan de slag gaan, betaald u de hulp direct uit, echter leveren wij urenbriefjes en facturen voor de gewerkte uren van de hulp. Mocht de hulp stoppen en u nog garantie hebben, kunnen wij weer kosteloos voor u opzoek gaan.

Door uit Daarlerveen op 29-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel en makkelijk

Door uit Nijmegen op 26-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

ok

Door uit Groesbeek op 26-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel hulp gevonden. Eenmalige bemiddelingskosten per jaar is duidelijk en niet te duur

Door uit Nijmegen op 25-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik was op zoek naar een betrouwbare hulp en heb deze geel erg snel gevonden via:ikzoekeenwittewerkster.nl. binnen 1 week was ze bij ons geweest voor een kennismaking en aan het werk. Ook de bemiddeling is naar wens verlopen en snel contact via mail. Ik beveel hun aan als je op zoek bent naar een betrouwbare en fijne hulp.

Door uit Haaksbergen op 25-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Al twee maal een fijne hulp gehad die door omstandigheden moet stoppen. Wat een pech, hoop dat het nu goed blijft gaan.

Door uit Haaksbergen op 25-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Tot op heden tevreden met de dienstverlening van deze organisatie. Vandaag een kennismaking gehad met een vriendelijke en nette dame en volgende week begint zal zij bij ons beginnen. Over het vervolg kan ik dus nog geen beoordeling geven, dat moet nog blijken in de toekomst. Maar zoals gezegd tot op heden een prettige, correcte en laagdrempelige communicatie (alles via e-mail). Gelijk een match met de 1e kandidate.

Door uit Driebergen-Rijsenburg op 24-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De eerste keer dat ik aanvroeg kon de organisatie geen match maken. Toen ik de frequentie veranderde lukte dat wel. Het zou mooi geweest zijn als jullie me zelf die tip hadden gegeven.

Door uit Alkmaar op 24-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Wij hebben een proeftijd van een maand afgesproken, zowel onzerzijds als van haar kant.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!