Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.3

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen

Mevrouw Kothman
Laad meer ervaringen

Door uit Tilburg op 04-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Nadat ik aangegeven had op zoek te zijn naar een nieuwe hulp, binnen 1 dag de contactgegevens van een nieuwe kandidaat ontvangen!

Door uit Eerbeek op 04-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Wij hebben onze wensen doorgegeven, waarna wij zeer spoedig in contact zijn gekomen met een witte werkster. Inmiddels hebben wij afspraken gemaakt en zal zij per volgende week beginnen. Dit gaan wij afwachten, maar het is nu al een prettig idee dat wij bepaalde taken uit handen kunnen geven!

Door uit Gouda op 04-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Kan er nog niet veel over zeggen, behalve dat iemand op het eerste gezicht ok lijkt.

Door uit Beek en Donk op 03-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Nog geen ervaring mee

Door uit Arnhem op 03-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Er is nog maar een keer gewerkt. Nog weinig tot geen ervaring.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Wij hebben uw feedback in goede orde ontvangen. De feedback die wij vragen heeft betrekking op onze service en niet op de kwaliteit van de hulp.

Door uit Amsterdam op 03-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Het team van ikzoekeenwittewerkster.nl gaf ook na twee mislukte pogingen niet op. We kunnen beginnen met een prettige kandidaat.

Door uit Goes op 03-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

snel en efficient

Door uit Tilburg op 03-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Via de witte werkster een huishoudelijke hulp aangevraagd, prima match gemaakt. Zeer tevreden.

Door uit Montfoort op 02-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Misschien voor mensen die minder kritisch zijn een prima medium. Echter een kort contact of toelichting voordat je iemand in huis krijgt geeft mij een prettiger gevoel. Zij maken de match, mailen je een naam en factuur, dat is iets te beperkt naar mijn smaak.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw feedback we vinden het fijn om een terugkoppeling te krijgen over het match proces. Wij maken dagelijks meerdere matches en werken samen met meer dan 180.000 hulpen. Wij streven uiteraard naar de beste match en zijn dan ook benieuwd of er een klik is met de aangeboden kandidaat. Op het moment dat u een match heeft kunt u een kennismakingsgesprek inplannen door middel van een telefonisch gesprek. Indien er geen klik is zoeken wij altijd verder tot dat we een kandidaat hebben gevonden die met plezier bij u aan de slag kan. We doen ons best.

Door uit Aldeboarn op 02-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Plaatsen van aanvraag ging simpel en binnen een paar uur al een voorstel. Wat een prima kandidaat bleek.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!