Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen

Mevrouw Kothman
Laad meer ervaringen

Door uit Beetsterzwaag op 02-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Klopt dat de hulp de helft van wat ze verdient weer aan de belasting moet afdragen?

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

De hulp betaalt uiteraard belasting, net als iedereen die werkt. Hoeveel dit is, is uiteraard afhankelijk van het gehele jaarinkomen en is een normaal belastingtarief.

Door uit 's-Gravenhage op 01-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik vind de site duidelijk en het proces snel en ongecompliceerd. Ik hoopte op een iets meer persoonlijke begeleiding, het gevoel dat iemand meekijkt naar wat je specifiek op zoek bent, maar zo ging het ook prima.

Door uit Barendrecht op 01-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Wilde alleen aanvullende informatie. Dat is dan 25,75 alstublieft.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor het toezenden van uw feedback. Indien u informatie wenst, kunt u via onze website een contactformulier inzenden met uw vragen. Uiteraard zitten hier geen kosten aan verbonden. Echter heeft u uzelf ingeschreven en een aanvraag ingediend. U heeft een hulp aangevraagd voor 3 uur per week en naar aanleiding daarvan zijn wij opzoek gegaan. Hiervan heeft u een e-mail ontvangen. En vervolgens hebben wij u een hulp voorgesteld. Hiervoor worden inderdaad kosten in rekening gebracht, daar wij kosten hebben gemaakt voor het zoeken en vinden van een hulp. Wij hebben geen bericht van u mogen ontvangen dat de inschrijving een vergissing was. Ook nadat wij u hebben gemaild en aangeven dat wij opzoek gaan naar een hulp, hebben wij geen bericht mogen ontvangen. Daarnaast moet u akkoord gaan met onze voorwaarden alvorens u een aanvraag kunt indienen. Ook hier staat vermeld dat wij opzoek gaan en kosten in rekening brengen. Uit onze e-mails en voorwaarden had u kunnen concluderen dat u niet informatie opvroeg maar ons daadwerkelijk de opdracht gaf om opzoek te gaan naar een hulp. Daarnaast zijn wij u tegemoet gekomen in de kosten, waardoor u niet de volledige kosten heeft moeten betalen hiervoor.

Door uit Amsterdam op 01-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

In zeer korte tijd een afspraak kunnen maken met een dame uit mijn woonomgeving. Het voelt prettig en safe dat er een organisatie achter zit, je laat iemand tenslotte wel in je huis..

Door uit Apeldoorn op 01-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Wij hebben snel een schoonmaakster voorgesteld gekregen. Zij gaat nog starten. Dus we hopen op een prettige samenwerking.

Door uit Leeuwarden op 01-05-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel bericht dat er iemand gevonden is.

Door uit Den Helder op 30-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelle service!

Door uit Harderwijk op 30-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

mooie manier om iedereen te verbinden

Door uit Rijsenhout op 30-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Eerste keer een Poolse die zelf weer dames zwart in dienst had, tweede dame is in het geheel niet beschikbaar en raadt iedere samenwerking ook af... Ik ben er klaar mee. Dan toch maar in eigen netwerk eens rondvragen.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Het spijt ons te lezen dat het tot twee keer toe niet goed is verlopen. Uiteraard is het nooit de bedoeling dat iemand zwart via ons aan de slag gaat. De betreffende hulp is dan ook met onmiddelijke ingang op non-actief gesteld. U heeft aangegeven dat de tweede hulp tegen u heeft gezegd dat zij geen account had. Dat is onmogelijk, aangezien zij via haar eigen account uw aanvraag heeft ontvangen, en zelf heeft aangegeven voor u aan de slag te willen. We vinden het dus ontzettend jammer dat zij, om welke reden dan ook, heeft besloten om er weer vanaf te zien en richting u te doen voorkomen dat zij van niets weet. We hadden dit graag anders gezien, want dit is niet hoe onze dienstverlening bedoeld is.

Door uit Houten op 30-04-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Positieve ervaringen met het vinden van een werkster.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!