Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.1

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen
Laad meer ervaringen

Door uit Eindhoven op 21-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Vlotte reactie met redelijke match

Door uit Leusden op 20-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Via de site snel iemand gevonden. Een goede betrouwbare kracht. Heel tevreden

Door uit Amsterdam op 20-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Mevrouw is ZEER onverzorgd! Lange vieze nagels met vuil er onder. Is zelf dakloos. Heeft enorm overgewicht. Ik zie haar totaal geen huishoudelijk werk doen. Ze kan niet eens voor zichzelf zorgen. Sorry maar wat een waardeloos voorstel, zonde van mijn schaarse tijd. Zat een uur met haar aan de tafel over haar mislukte leven te praten.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen, wij hebben hier een notitie van gemaakt en zullen indien nodig maatregelen treffen tegen de hulp. Wij proberen altijd een nette hulp voor te stellen die voldoet aan de door u opgegeven eisen, helaas lukt dit niet altijd onze excuses hiervoor. Het is echter niet zo dat omdat de eerste hulp tegen viel, dat de rest ook niet kan voldoen aan uw eisen en criteria.

Door uit Barendrecht op 20-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Goed

Door uit Eindhoven op 16-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Vlugge service

Door uit Purmerend op 15-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De aanvraag wordt snel opgepakt. Ook het voorstellen aan een werkster gebeurt binnen enkele dagen.

Door uit Maastricht op 15-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle nieuwe match

Door uit Dedemsvaart op 15-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Heel goed

Door uit Helmond op 14-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De werkster heeft nog niet gewerkt. Mag ik haar de kans geven haar ervaringen uit te voeren?

Door uit Helmond op 13-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

-

Door uit Den Bosch op 13-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik ben erg tevreden over Josephina. Ze werkt hard en zorgvuldig. Vriendelijk in contact. We hebben weer een nieuwe afspraak gemaakt. Fijn.

Door uit Almere op 13-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Eenvoudige registratie. Gebruiksvriendelijke website om de opdracht te formuleren. Snelle reactie. Succesvolle afronding. Erg plezierig.

Door uit Vught op 12-01-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

De werkster is slechts 2x geweest. Het huis was niet echt goed schoon. Na 2 x is ze, zonder afmelding, niet meer komen opdagen. We zijn inmiddels anderhalve week bezig om onze huissleutel terug te krijgen. Ze heeft minimaal 4 x toegezegd om langs te komen om de sleutel te brengen. Vandaag doem we nog een poging, we willen hem ophalen. Als we bij de werkster langs kunnen komen, zijn we gedwongen om voor veel geld twee sloten te vervangen. Wie betaalt dit? Eb schrap Nadine svp direct uit je bestand, ze is volstrekt onbetrouwbaar.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Spijtig om te lezen dat u ontevreden bent over deze hulp. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Echter is het afgeven van een sleutel altijd op eigen risico, wij raden dan ook aan hier altijd een sleutelovereenkomst voor te gebruiken.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!