Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen
Laad meer ervaringen

Door uit Zoetermeer op 02-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Deze week hebben wij kennis gemaakt met onze hulp Pamela. Een enthousiaste vrouw met ervaring, harde werker, weet van aanpakken en is erg sociaal. Ons huis ziet er schoon en fris uit.

Door uit Weurt op 01-04-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle en makkelijke service. Minpunt is dat iedereen zich als schoonmaakster kan aanmelden en er verder geen screening plaats vind

Door uit Schinveld op 25-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

mijn vraag naar een andere huishoudelijke hulp werd snel beantwoordt

Door uit Loosdrecht op 25-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Drie kandidaten en alle drie waardeloos. De eerste komt niet opdagen bij het kennismakingsgesprek terwijl wij er voor naar mijn schoonmoeder zijn gekomen. Hij stuurt een uur later pas een appje. De tweede komt 1 keer schoonnmaken en stiopt daarna alweer. De derde stuurt een half uurtje voordat hij voor de eerste keer komt schoonnmaken een appje naar mijn vriendin (niet naar mijn schoonmoeder waar hij zou schoonnmaken en waar hij de gegevens ook van heeft)dat hij zich niet zo lekker voelt. Dat had natuurlijk veel eerder gemoeten. Mijn schoonmoeder heeft dus tot drie keer toe iemand over de vloer gehad die lekker op zijn gemak kan rondkijken en die daarna niet doet wat is afgesproken. Wij zijn er klaar mee. ikzoekeenwittewerkster.nl is een organisatie die niet doet wat het belooft. Als klant krijg je in ruil voor 40 euro de eerste de op je af gestuurd en is er geen screening of dit wel serieuze schoonmakers. Ik schaam mij ervoor dat ik mijn schoonmoeder heb voorgesteld om met jullie in zee te gaan.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Erg spijtig te lezen dat het driemaal mis is gegaan. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Maastricht op 24-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Weinig feedback en hulp vanuit de organisatie. Bij vragen steeds een standaard antwoord. Bij kritisch doorvragen helemaal geen antwoord.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Wij proberen als organisatie altijd een goede uitleg te geven over onze dienst en de mogelijkheden. We vinden het vervelend om te lezen dat u dit niet zo heeft ervaren. We zullen ons best doen de service te verbeteren. Bedankt voor uw feedback.

Door uit Ede op 23-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Heldere communicatie en to the point. Toen zich een probleem voordeed werd erg sympathiek op gereageerd.

Door uit Cuijk op 18-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

De meerderheid van de voorgestelde mensen komen niet opdagen!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen.

Door uit Almere op 22-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

uitstekende werkster, communiceren in het Nederlands gaat wat lastig, maar indien nodig dan laat ze haar man vertalen.

Door uit Bergen op Zoom op 16-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel, discreet en doeltreffend

Door uit Rotterdam op 14-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle service, goede communicatie

Door uit Weesp op 13-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ik heb nu 7 kandidaten voorgesteld gekregen. Met 2 heb ik überhaupt geen contact kunnen maken, eentje kwam tot tweemaal toe niet opdagen op een afspraak. De vier anderen waren onbekend met de sleutelovereenkomst en de 54 euro borg. Bij drie daarvan was dit een breekpunt (voor hun). Bij de vierde voelde ik me vies.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Inderdaad zal niet elke hulp bekend zijn met een sleutelovereenkomst. Niet alle opdrachtgevers zullen een sleutel afgeven aan de hulp en degene die dit wel doen zullen niet altijd gebruik maken van de sleutelovereenkomst. Wij hopen uiteraard wel snel iemand voor u te vinden.

Door uit Winsum op 13-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik vond de bemiddeling snel en zorgvuldig.

Door uit Nieuw-Amsterdam op 13-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Er wordt snel gereageerd. Bij mijn eerste afwijzing 1 dag later een nw aanbod!! Top!!

Door uit Gouda op 12-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Na het indienen van mijn aanvraag kreeg ik al de volgende dag een reactie en 5 dagen later een kennismakingsgesprek. Een week later is mijn witte werkster al bij mij komen werken tot beider tevredenheid!

Door uit Winterswijk op 11-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

meteen een prima werkster, geweldig

Door uit Papendrecht op 11-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Eerste keer verliep stroef tweede keer ging perfect met onze hulp, wilde meer sterren geven maar drukte te snel en kon helaas niet terug , maar vind het een goed bedrijf

Door uit Breda op 07-03-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Zeer ontevreden, klantonvriendelijk. Zodra de bemiddelingskosten zijn betaald wordt er op geen enkele manier dienst verleend vanuit de organisatie. Absoluut geen aanrader om mee in zee te gaan. Ik heb inmiddels de indruk dat er sprake is van Bewuste frauduleuze Praktijken. Wel geld binnenhalen maar geen diensten verlenen. De enige werkster die we hebben voorgesteld gekregen bleek onbetrouwbaar. Dus zoek vooral naar een andere betrouwbare organisatie.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Erg spijtig te lezen dat u zo ontevreden bent. Wij hebben u tweemaal aan een kandidaat voorgesteld. Na uw laatste afwijzing zijn wij gelijk weer voor u opzoek gegaan naar een nieuwe hulp. Echter wenst u een hulp op 1 specifieke ochtend dit kan inderdaad het zoekproces vertragen, waardoor het helaas wat langer kan duren voor dat wij weer iemand hebben gevonden in uw omgeving die hier aan kan voldoen. De laatste kandidaat hebben wij voorgesteld na uw betaling is ontvangen, het is dus niet zo dat wij na uw betaling niets meer voor u hebben gedaan.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!