Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen

Mevrouw Kothman
Laad meer ervaringen

Door uit Delft op 18-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Dit bedrijf helpt met de zoektocht naar een nieuwe werkster. Het is wel jammer dat de eerste twee werksters niet kwamen opdagen op de kennismaking afspraak. Gelukkig kreeg ik dezelfde dag een nieuwe naam.

Door uit Sittard op 17-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Er werd heel snel iemand voorgedragen die voldeed aan de gestelde eisen. Contact was snel gelegd. Kennismakingsgesprek verliep vlot. Het duurde al met al geen 2 weken of de hulp was al voor ons aan het werk.

Door uit Enschede op 12-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

IZEWW reageerde direct nadat de eerst aangeboden werkster ervan afzag. De binnen een dag aangeboden volgende werkster doet haar werk nu al weer 2 weken uitmuntend!

Door uit Maastricht op 11-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Erg tevreden. Was nog meer tevreden geweest als we een standaard contract hadden gekregen maar verder helemaal prima. Zubaida is zeer goed en betrouwbaar en flexibel!

Door uit Gouda op 10-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Goed contact met Barbara Gaida,goede communicatie. Barbara heeft vandaag voor het eerst schoongemaakt. Ze heeft mij foto's gestuurd en het ziet er op de foto's goed uit. Dus vooralsnog ben ik ik tevreden De tijd zal het verder leren. Bedankt voor de bemiddeling! Vr gr Ype Daudeij

Door uit Eerbeek op 10-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Prettige huishoudelijke hulp

Door uit Almere op 07-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Prima idee en aardige mensen. De schoonmakers verzetten echter continue afspraken en komen niet opdagen. Maanden en veel moeite verder, nog altijd geen schoonmaakster. We willen graag ons geld terug.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Daarnaast staat u op dit moment ook nog gekoppeld aan een hulp.

Door uit Zevenbergen op 06-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ze doen wat ze beloven

Door uit Berkel en Rodenrijs op 06-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Het zoeken via wittewerkster was een frustrerend proces. Ik kreeg wel snel steeds een voorstel maar bij de eerste 4 voorgestelde personen toe kwam de schoonmaker dan niet opdagen op de kennismakingsafspraak of bleef deze steeds op het laatste moment verzetten of zag na de kennismaking dan af van een verder contract. Toen ik uiteindelijk na een verlof weer aan het werk ging wilde ik de zoektocht even pauzeren, omdat het steeds een middag thuiszitten voor helemaal niks te veel tijd in beslag nam. Dit bleek eigenlijk niet goed mogelijk. In plaats daarvan ontving ik facturen van een schoonmaker die zelfs nog nooit bij ons is geweest. Na deze pauze uiteindelijk een goed iemand gevonden (tot nu toe in ieder geval). Maar wat extra service vanuit wittewerkster.nl als de zoektocht moeizaam verloopt zou geen overbodige luxe zijn. Ik heb hierin zeer weinig ondersteuning ervaren.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Jammer dat u dit zo heeft ervaren. Echter kan uw aanvraag wel degelijk on-hold worden gezet. Dit hebben wij ook voor u gedaan vanaf 1 november tot u ons op 10 januari hebt gemeld dat wij weer voor u opzoek mochten gaan naar een hulp. Het is dus incorrect dat u beweert dat uw aanvraag eigenlijk niet op 'pauze' gezet kon worden. Dit is namelijk nooit een probleem geweest.

Door uit Berkel en Rodenrijs op 02-02-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Tot 5x toe een match aangeboden gekregen, contact opgenomen en een datum afgesproken voor kennismaking met de kandidaat. Tot 5x toe zijn ze stuk voor stuk niet op komen dagen. Hierover een klacht ingediend, en dan een standaard mail terug krijgen dat ze hopen dat de volgende kandidaat wel een positieve match is. Zowel de klantenservice als de aangesloten werk(st)ers nemen het allemaal noet heel serieus met afspraken en service.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Erg jammer om dit te lezen. Wij doen uiteraard ons uiterste best een geschikte hulp voor te stellen. Indien wij klachten krijgen over hulpen, worden zij door ons aangesproken. Indien er meerdere klachten binnen komen, zullen wij de hulpen ook op inactief zetten. Op deze wijze proberen wij ons bestand aan hulp zo betrouwbaar mogelijk te houden. Ik zie dat u al enige weken gematcht staat aan een kandidaat. Hopelijk leidt dit wel tot een langdurige samenwerking.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!