Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen

Mevrouw Kothman
Laad meer ervaringen

Door uit Oud Annerveen op 09-10-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel nieuwe hulp gevonden

Door uit Veldhoven op 07-10-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

2 maanden lang moeten wachten op een match, waarvan de eerste niet reageerde.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

We doen zoveel mogelijk ons best u snel te kunnen voorzien. Echter zijn wij hierin afhankelijk van de beschikbaarheid van onze hulpen in uw omgeving. We zien dat u inmiddels een contract bent aangegaan met een van onze hulpen en wensen u een fijne samenwerking.

Door uit Capelle aan den IJssel op 02-10-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik heb via deze site heel snel een hele lieve en betrouwbare werkster gevonden. Wat ik heel fijn vind is dat er een bedrijf tussen zit want als je laat toch iemand in je huis. Het tarief is zelfs lager dan van een zwarte werkster en ik betaal dus gewoon belasting erover. En van het bedrijf komen goede zakelijke voorbeeld contracten en tips. Na de bemiddeling zijn er geen tussenpartij kosten meer en ik kan gewoon maandelijks een factuur digitaal betalen, dus geen geld op tafel achter laten of zo. Super professioneel en betrouwbaar!

Door uit Haarlo op 30-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Binnen enkele dagen een werkster gevonden.

Door uit 's-Gravenhage op 29-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Nvt

Door uit Veenendaal op 27-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Jullie zeggen binnen 3 dagen,het is inmiddels 9 dagen

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Op onze website geven wij aan in de meeste gevallen binnen 3 werkdagen een hulp te hebben gevonden. Helaas hebben wij dus niet bij alle aanvragen binnen deze termijn een hulp. Wij geven ook verder aan in ieder geval voor u 3 weken te zoeken en na 2 weken sturen wij u een bericht.

Door uit Hengelo op 27-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Binnen enkele dagen al een werkster voorgesteld. Communicatie verloopt soepel en effectief.

Door uit Groningen op 27-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Benieuwd naar kwaliteit witte werkster

Door uit Almelo op 26-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Jullie hebben mij goed geholpen om iemand te vinden.

Door uit Vortum-Mullem op 26-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

goed

Door uit Hengelo op 25-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ik ben tevreden over de medewerkster. De dienstverlening van de witte werkster als organisatie .is onpersoonlijk. Bellen is niet mogelijk. Per mail wel snel reactie maar bv het probleem van facturen die niet juist zijn, wordt niet opgelost. Dan zou de mogelijkheid van bellen fijn zijn.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Wij zijn telefonisch wel bereikbaar. Op onze website staat het telefoonnummer en beltijden vermeld.

Door uit Nijmegen op 25-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

simpel, vlot en redelijk

Door uit Zutphen op 25-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

G

Door uit Assen op 25-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel en goed geholpen

Door uit Poortugaal op 25-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

wrg

Door uit Uithuizen op 25-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Moet nog komen,heb geen ervaring

Door uit Zwolle op 24-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Onze ervaren witte werkster stopte helaas in verband met een opleiding. De Witte werster kwam gelukkig heel snel met een nieuwe hulp. Bovendien zijn de randvoorwaarden/overeenkomst met de hulp prima geregeld.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!