Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen

Mevrouw Kothman
Laad meer ervaringen

Door uit Mijnsheerenland op 15-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Het snelle aanbod van een werkkracht en de goede organisatie.

Door uit Berkenwoude op 14-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik zocht al maanden naar een hulp nadat mijn hulp in de lappenmand terecht kwam. Toen ik hoorde van ikzoekeenwittewerkster.nl heb ik me aangemeld en een dag later kreeg ik al bericht dat er een match was!

Door uit Utrecht op 13-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Binnen 2 dagen een match, die 2 dagen later al aan de slag kon. Uitgebreide info en documenten aanwezig, zoals een arbeidsovereenkomst.

Door uit Amsterdam op 08-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Vlak na mijn aanmelding op de site was er een match! Een paar dagen later kon de schoonmaakster al komen.

Door uit Alkmaar op 08-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Na de eerste keer is de ervaring uitstekend.

Door uit Amersfoort op 06-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ik ben heel tevreden met de werkster die ik via deze site heb ontmoet. Met de diensten van de ikzoekeenwittewerster ben ik minder tevreden. Begin 2019 werd ik gevraagd of ik een aantal euro per uur meer wilde betalen voor mijn werkster aangezien ze al een aantal jaar geen loonsverhoging had. Dat wilde ik wel want zoals gezegd ben ik tevreden. Kwam er achteraf achter dat zij maar een paar cent extra krijgt. Zal wel in de kleine lettertje hebben gestaan maar ik vind het verre van netjes. Zij doet het harde werk niet ikzoekeenwittewerkster.nl.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Het klopt dat onze hulpen lange tijd geen loonsverhoging hebben gehad omdat wij een vast uurloon hanteren. Om het betaalbaar te kunnen houden voor opdrachtgevers hebben wij besloten een vast uurloon te hanteren van €13,50 per 01-01-2019. Echter betekent dit niet dat als u uw hulp meer wilt betalen dat we het uurloon niet kunnen aanpassen. We vinden het dan ook jammer dat u ons 2 sterren heeft gegeven voor iets wat we kunnen aanpassen. 

Door uit Nijmegen op 06-01-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

ikzoekeenwittewerkster.nl draagt snel namen en contactgegevens van kandidaten aan. De kandidaten reageren echter niet of komen niet opdagen op de afspraak. De kwaliteit van de middeling vind ik dus onder de maat.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Het spijt ons te lezen dat de kandidaten die we u hebben aangeboden niet zijn komen opdagen en hun verantwoordelijkheid hiermee niet zijn nagekomen. Onze hulpen geven zelf aan beschikbaar te zijn voor een aanvraag. Hier gaan wij dan ook vanuit. Om dit soort situaties op te vangen bieden wij een garantie van een jaar op uw aanvraag. In dat jaar blijven wij voor u opzoek naar een nieuwe hulp. Tot dat u de perfecte hulp heeft gevonden.

Door uit Enschede op 20-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

organisatie weet helemaal niet wie ze bemiddelen. Mijn (ex)hulp heeft nooit een gesprek gehad. Mijn enige criterium was "betrouwbaar".

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Wij hebben bijna 200.000 hulpen in ons bestand, wij kunnen deze dan ook niet elk persoonlijk ontmoeten. Het is van belang dat u uw aanvraag zo zorgvuldig mogelijk invult, wij zetten deze dan uit bij de hulpen in uw omgeving. De hulpen kunnen vervolgens reageren op uw aanvraag en aangeven voor u beschikbaar te zijn en aangeven of zij aan uw wensen en eisen kunnen voldoen. Uit alle hulpen die reageren, stellen wij 1 hulp aan u voor welke ons het beste lijkt. U gaat vervolgens dan zelf de kennismaking aan met de hulp en u kijkt in dit gesprek nogmaals of de hulp aan uw aanvraag kan voldoen en geschikt is om bij u aan de slag te gaan.

Door uit Heemstede op 22-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Zeer plezierig kennismakingsgesprek. Was bereid alvast een dinsdag te komen,hoewel pas gevraagd voor 7 januari (i.v.m. de kerstdagen) en vervolgens iedere dinsdag. De eerste indruk (1 ochtend) was zeer goed.

Door uit Amstelveen op 16-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

halen ruim voldoende

Door uit Purmerend op 12-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ikzoekeenwittewerkster.nl: is een prima site om op een vlotte manier een huishoudelijke hulp, die aan alle eisen voldoet, te bemachtigen.

Door uit Krimpen aan den IJssel op 12-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

ik heb tot nu toe een prima ervaring met de witte werkster ,en er was ook heel snel een goede match met bianca

Door uit 's-Gravenhage op 22-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Makkelijk inschrijven en snel iemand gevonden. Zou graag wat meer informatie krijgen over hoe het werkt met factureren. Gaat dat via wittewerkster of rechtstreeks. Dat is voor ons niet duidelijk.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Wanneer een hulp bij u aan de slag gaat, dan dient de hulp bij ons systeem de gewerkte uren door te geven. U ontvangt hiervan vervolgens een factuur, zodat u weet wat u de hulp dient te betalen.

Door uit Drachten op 21-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Zie boven

Door uit Zeist op 21-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Na 4 mislukte contactpogingen met mensen die zich niet aan de afspraak hielden, nu wel een fijne hulp gevonden. De dienstverlening van de organisatie zelf vind ik belabberd: telefonisch contact is NIET mogelijk ook als het echt nodig is. Via de mail wordt wel snel gereageerd maar het geeft vaak verwarring. Bovendien zijn de standaard-emails ook niet fijn en vaak verwarrend.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Fijn om te lezen dat wij u hebben kunnen voorzien! Wij maken het immers mogelijk een hulp aan voor te kunnen stellen. Daarbij kunt u optimaal gebruik maken van uw eigen account. U heeft dan ook als klant veel dingen zelf in hand. Zoals het afwijzen van kandidaten en het vinden van veel informatie. Wij zijn zowel telefonisch als via de mail bereikbaar en vinden het jammer dat u ons een laag cijfer heeft gegeven. Wij doen ons best onze dienstverlening te verbeteren. Bedankt voor uw review.

Door uit Roosendaal op 21-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Na een aantal niet zo leuke( niet op komen dagen )ervaringen, en heel leuke en goedwerkende hulp gekregen. Weet van aanpakken en is prettig in de omgang.

Door uit Enschede op 21-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Maak er nog maar sinds kort gebruik van maar voorlopig tevreden.

Door uit Zwijndrecht op 21-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

werkster werd snel gevonden/ werkster werkt snel, maar grondig/ bevalt uitstekend

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!