Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 7.9

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen
Laad meer ervaringen

Door uit Enschede op 30-04-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snelheid waarmee alles geregeld wordt.

Door uit Enschede op 29-04-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Duidelijkheid. Snelheid.

Door uit Hendrik-Ido-Ambacht op 28-04-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer slecht)

Omschrijving site:

"..........

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te zien dat u niet tevreden bent. Wij doen zoveel mogelijk ons best om u naar tevredenheid te helpen.

Door uit Den Haag op 26-04-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer slecht)

Omschrijving site:

Nog niet

Door uit Leerdam op 22-04-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Snelle reactie op mijn verzoek voor een hulp

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw review.

Door uit Groningen op 21-04-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Efficiënt

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw review.

Door uit Enschede op 21-04-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Geen

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw review. Zoals u heeft gemerkt zijn wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid en kwaliteit van onze hulpen. Uiteraard is het mogelijk om aanvullende eisen/wensen te stellen. Echter kunnen wij geen rekening houden met kenmerken die onder discriminatie vallen. Indien er geen klik is verwachten wij ook niet meer dat er een klik komt. En gaan wij voor u opzoek naar een nieuwe kandidaat. Ik zie dat we inmiddels een nieuwe kandidaat aan u hebben voorgesteld. Waar u een contract mee bent aangegaan. Wij wensen u een fijne samenwerking met de hulp. Mocht u nog vragen hebben kunt u ons contact formulier invullen op onze site. Wij reageren bijna altijd binnen 24 uur.

Door uit Oost West en Middelbeers op 19-04-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Zeer goed)

Omschrijving site:

Goede info. Meteen contact.

Door uit Apeldoorn op 14-04-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Geen

Door uit Tilburg op 14-04-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim voldoende)

Omschrijving site:

duidelijke informatie met stappen erbij die je moet ondernemen en snelle reactie

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw review. Wij hopen dat u tevreden bent over de hulp. Indien de hulp niet helemaal naar wens is zoeken wij graag een nieuwe kandidaat voor u.

Door uit Urmond op 12-04-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Goed, efficiënt en snel

Door uit Ter Aar op 10-04-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Ruim onvoldoende)

Omschrijving site:

Eenvoudig je oproep en wensen op de website aan te passen

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw reactie. Wij vinden het vervelend dat u geen goede ervaring met ons heeft. Echter zijn wij sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van de hulpen in uw omgeving. Het kan dan ook soms even duren voor dat wij een nieuwe kandidaat voor u hebben. Wij hopen dat de nieuwe hulp u bevalt. Mocht het niet zo zijn zoeken wij uiteraard graag een nieuwe kandidaat. Wij hebben u een aanbod gedaan op het abonnement. echter hebben wij geen mail van u gehad met akkoord.

Door uit Oegstgeest op 09-04-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelheid waarmee wordt gewerkt

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Fijn om te lezen dat u tevreden bent met uw hulp! Wij wensen u een fijne samenwerking toe!

Door uit Voorschoten op 07-04-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Heldere website, snelle reaktie

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw review.

Door uit Geldermalsen op 02-04-2021

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Duidelijk, goed betaalbaar, altijd snelle en goede communicatie

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw review. De kwaliteit van onze hulpen kunnen we helaas niet garanderen echter kunnen wij u wel de garantie geven opnieuw te zoeken als een hulp niet bevalt. Wij doen dan ook zo veel mogelijk ons best een goede match te maken. Bedankt voor review.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!