Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer en/of mevrouw

Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen
Laad meer ervaringen

Door uit Lierop op 02-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ok

Door uit Middelie op 02-08-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel een werkster aangeboden gekregen. Onze werkster Anne is echt een top meid. Heel zelfstandig en maakt echt goed schoon super tevreden.

Door uit Heerhugowaard op 31-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Slechte ervaring met de werkwijze. Er zijn ons 3 werkster toegewezen, maar met allemaal is het onmogelijk om in contact te komen. Ze reageren gewoon niet, ondanks dat ze zelf reageren op onze oproep. Ik ben nu een maand verder en nog 0 resultaat. Als je dan vraagt om uitgeschreven te worden omdat ze het niet waar kunnen maken, dan wordt je keihard gehouden aan de voorwaarden waarmee je akkoord bent gegaan. Dus ik moet mijn beloftes nakomen maar deze mensen dus niet!! Trap niet in dit wurgcontract waar ze je een jaar aan houden.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen dat u het zo heeft ervaren. Wij hebben geprobeerd u een hulp te leveren die past bij uw eisen en wensen, wij betreuren ten zeerste dat dit niet gelukt is. Tevens vinden wij het vervelend dat wij onze beloftes aan u niet na kunnen komen vanwege het feit dat u heeft aangegeven dat wij niet verder mogen zoeken.

Door uit Lopik op 30-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel en prima geregeld

Door uit Malden op 30-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel en efficient

Door uit Deventer op 28-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Heel slecht , ze jagen je alleen op met kosten

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen dat u onze dienst als slecht heeft ervaren. Uiteraard doen wij ons best een goede kandidaat aan u voor te stellen die ook daadwerkelijk bij uw wensen past. Wij zien graag uw afwijzing tegemoet om een nieuwe kandidaat voor te stellen.

Door uit Oegstgeest op 24-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Het was voor mij een onaangenaam verassing dat ik een rekening moest betalen voor dat ik werkelijk een afspraak had met een schoonmaker. Na mijn verzoek om alle contact te verbreken, kreeg ik een rekening voor het hele jaar. Kennelijk had ik een contract met ze voor een hele jaar zonder bewust van te zijn. Ik heb geklacht en ze hebben wel de jaar rekening terug getrokken.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Het moet echter niet als verrassing komen dat u een rekening heeft ontvangen en een jaarabonnement heeft afgesloten. U dient bij ons een zoekopdracht in en hiervoor tonen wij u onze kosten en dient u hiermee akkoord te gaan. Wij geven duidelijk aan dat u aansluitingskosten betaald op het moment dat wij een hulp aan u voorstellen. Dan gaat ook het jaarabonnement in, welke pas na een jaar maandelijks opzegbaar is. Indien u vroegtijdig het abonnement wenst stop te zetten, dan dient u deze af te kopen.

Door uit Eindhoven op 24-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

De snelheid waarmee ik hulp heb gekregen is prima.Maar de hulp die ik heb gekregen is niet bepaald ervaren.Wat dat betreft was ik zeer teleur gesteld.Maar gelukkig is het een heel aardig meisje en we hebben nu samen de werkzaamheden doorgenomen.Ze is van goede wil!We gaan door!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Wij hebben hulpen welke ervaren zijn maar ook net beginnen als schoonmaakhulp. Het is van belang dat u in uw aanvraag aangeeft wat uw wensen en eisen zijn, zodat wij op basis hiervan een passende hulp kunnen zoeken. Wij zijn echter blij te vernemen dat de u alsnog tevreden bent over de hulp.

Door uit Surhuisterveen op 20-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

het is mijn eerste kennismaking met de witte werkster. Een match was snel gevonden.

Door uit Zwolle op 14-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Duidelijke voorwaarden. Heel snel door jullie iemand gevonden. Helaas werd zij ziek en meldde zich af. Gelukkig binnen een week daarna weer iemand gevonden en zij is inmiddels al geweest en prima kracht.

Door uit Arnhem op 09-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik heb vijf sterretjes aangeklikt !!!!

Door uit Ten Boer op 07-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

snel, vriendelijk en duidelijk

Door uit Veenendaal op 07-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel een goede hulp gevonden.

Door uit Almere op 06-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Makkelijk en vlot een goede werkster gevonden

Door uit Klazienaveen-Noord op 06-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

mijn zoektocht naar een hulp in de huishouding was zeer snel geregeld. complimenten daarvoor!

Door uit Haarlem op 06-07-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Heerlijk alle zorgen uit handen genomen. Mooi met een contract werken, duidelijkheid voor iedereen.

Door uit Haarlem op 17-06-2020

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ik heb 6 waardeloze kandidaten op rij gehad. Ze kwamen niet opdagen, wilden niet wit werken of verdwenen uit het land. Strengere selectie is echt gewenst!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Spijtig dat alle aangeboden hulpen niet naar wenst waren. Zoals u heeft gemerkt zijn wij sterk afhankelijk van de hulpen in uw buurt. We doen dan zoveel mogelijk ons best u te kunnen voorzien van een goede hulp.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!