Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen

Mevrouw Kothman
Laad meer ervaringen

Door uit Purmerend op 12-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ikzoekeenwittewerkster.nl: is een prima site om op een vlotte manier een huishoudelijke hulp, die aan alle eisen voldoet, te bemachtigen.

Door uit Krimpen aan den IJssel op 12-12-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

ik heb tot nu toe een prima ervaring met de witte werkster ,en er was ook heel snel een goede match met bianca

Door uit 's-Gravenhage op 22-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Makkelijk inschrijven en snel iemand gevonden. Zou graag wat meer informatie krijgen over hoe het werkt met factureren. Gaat dat via wittewerkster of rechtstreeks. Dat is voor ons niet duidelijk.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Wanneer een hulp bij u aan de slag gaat, dan dient de hulp bij ons systeem de gewerkte uren door te geven. U ontvangt hiervan vervolgens een factuur, zodat u weet wat u de hulp dient te betalen.

Door uit Drachten op 21-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Zie boven

Door uit Zeist op 21-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Na 4 mislukte contactpogingen met mensen die zich niet aan de afspraak hielden, nu wel een fijne hulp gevonden. De dienstverlening van de organisatie zelf vind ik belabberd: telefonisch contact is NIET mogelijk ook als het echt nodig is. Via de mail wordt wel snel gereageerd maar het geeft vaak verwarring. Bovendien zijn de standaard-emails ook niet fijn en vaak verwarrend.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Fijn om te lezen dat wij u hebben kunnen voorzien! Wij maken het immers mogelijk een hulp aan voor te kunnen stellen. Daarbij kunt u optimaal gebruik maken van uw eigen account. U heeft dan ook als klant veel dingen zelf in hand. Zoals het afwijzen van kandidaten en het vinden van veel informatie. Wij zijn zowel telefonisch als via de mail bereikbaar en vinden het jammer dat u ons een laag cijfer heeft gegeven. Wij doen ons best onze dienstverlening te verbeteren. Bedankt voor uw review.

Door uit Roosendaal op 21-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Na een aantal niet zo leuke( niet op komen dagen )ervaringen, en heel leuke en goedwerkende hulp gekregen. Weet van aanpakken en is prettig in de omgang.

Door uit Enschede op 21-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Maak er nog maar sinds kort gebruik van maar voorlopig tevreden.

Door uit Zwijndrecht op 21-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

werkster werd snel gevonden/ werkster werkt snel, maar grondig/ bevalt uitstekend

Door uit Sittard op 25-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

verder geen ervaring

Door uit Woerden op 25-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Nadat wij ons hadden aangemeld bij de website, hadden we na een poos zoeken eindelijk een schoonmaakster. Deze beviel echter totaal niet, dus hebben we het contract stopgezet. Via de website werd er gezocht naar vervanging omdat het binnen de 'garantie' tijd viel. Het duurde een behoorlijke poos (mensen die niet op kwamen dagen, geen Nederlands/Engels spraken, etc.) maar nu zijn we dik tevreden met onze huidige schoonmaakster!

Door uit Apeldoorn op 25-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

toen de eerste 'werkster' na twee keer geweest te zijn, niet meer kwam opdagen en ineens ook onbereikbaar bleek te zijn, kon ik via uw bureau al gauw iemand anders vinden. Tot mijn tevredenheid.

Door uit Heerlen op 24-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Ik heb geen idee over UW dienstverlening want ik heb nooit contact met u behalve de facturen via email. Volgens mij heeft ook de werkster geen persoonlijk contact met u en kent u elkaar niet eens. Over de werkster ben ik zeer tevreden. Mvg

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Al sinds 2015 bent u bij ons aangesloten en heeft u via ons meerdere hulpen gehad. Wij bemiddelen voor en gaan voor u opzoek naar een hulp naar aanleiding van uw zorgaanvraag.

Door uit Oudenbosch op 24-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Het dienstverband met Jacqueline verloopt prima. Het door haar gedane werk wordt netjes gedaan en ze is niet te lui om ook wat vuilere karweitjes aan te pakken.Voor mij, als 89 jarige weduwnaar, zal ik Jacqueline, desgevraagd, altijd aanbevelen.

Door uit Gemonde op 24-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Wij zijn superblij met onze witte werkster. Ze neemt ons veel werk uithanden. Het huis is hierdoor altijd schoon, wat ik heel erg prettig vind. Ze is een heel fijn persoon. Ze is zeer betrouwbaar. Kan goede afspraken met haar maken.

Door uit Breda op 23-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Poetsen is een vak Mijn ervaring is dat mijn witte werkster dat cak beheerst

Door uit Nijmegen op 23-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Over de service van wittewerkster heb ik geen klachten. Alleen blijft het een gok wie je binnen haalt. Mijn eerste schoonmaker was betrouwbaar en goed. Hij stopte ermee ivm andere werkzaamheden. Jammer. Mijn huidige schoonmaker is wat “ bewerkelijker” . Verder adviseer ik jullie om iets aan jullie naam te doen. In deze tijden (oa zwarte piet gedoe) zou een naamsverandering overwegen. Succes

Door uit Hengelo op 22-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ik begrijp uw concept maar ik vind de uitvoering nogal verwarrend.

Door uit Zwolle op 22-11-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Het duurde even voor we een geschikte kandidaat hebben gevonden. Maar inmiddels zijn we voorzien en heel tevreden over onze poetster! Zoeksysteem kan optimaler. We kregen eerst 2 vrouwen aangewezen die eigenlijk niet beschikbaar waren.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Bedankt voor uw feedback. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Maar fijn dat u alsnog een hulp heeft gevonden.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!