Gemiddelde Score 8.4

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen

Mevrouw Kothman

Mevrouw Vermeer

Mevrouw Baars

Mevrouw de Baas

Meneer Baan

Meneer Gerritsen
Laad meer ervaringen

Door uit Monster op 14-05-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Zoals in titel. Brengt vraag en aanbod snel bij elkaar

Door uit 's-Hertogenbosch op 14-05-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

.

Door uit Zoetermeer op 14-05-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Ik ben erg blij met de snelle en efficiënte wijze waarop jullie mij geholpen hebben. Ik heb nog nooit zo snel een goede en betaalbare hulp gevonden. Dank jullie wel.

Door uit Rockanje op 11-05-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Wit betalen, snel geregeld

Door uit Rijen op 11-05-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

snel en accuraat

Door uit Utrecht op 10-05-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Slechte ervaringen met deze site. Ik ben nu ruim 3 maanden verder en heb nog steeds niemand gevonden. Ik ervaar een gebrek aan communicatie over de moeizame zoektocht. Terwijl ik al betaald heb, nog zonder resultaat, moet ik elke paar weken weer aangeven dat ik nog op zoek ben omdat anders de zoektocht automatisch wordt afgesloten. Eerste werkster van wie ik gegevens kreeg verscheen niet op de eerste afspraak, zonder iets te laten weten. Deze site reageerde ook niet op mijn klacht die ik hierover naar ze stuurde. Tweede en derde werksters van wie ik gegevens kreeg, bleken ook niet beschikbaar of al hun samenwerking met deze site opgezegd.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

We vinden het erg jammer dat u slechte ervaringen heeft met ons. We doen altijd ons best om voor iedereen zo snel mogelijk iemand te vinden. Helaas zijn we ook afhankelijk van de beschikbaarheid van de hulpen in uw omgeving op het moment van uw aanvraag. Wanneer het langer duurt dan gehoopt, koppelen we dit inderdaad terug. We begrijpen dat de meeste mensen snel een hulp willen, dus op deze manier willen we onnodig doorzoeken voorkomen. Voordat we iemand voorstellen, geeft deze persoon zelf ook aan graag voor u aan de slag te willen. Het kan dan jammer genoeg voorkomen dat iemand er tóch vanaf ziet. We hopen dat het op korte termijn alsnog lukt om iemand voor u te vinden.

Door uit Rotterdam op 10-05-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Betrouwbaar, goede en prettige communicatie en after sales.

Door uit Mijnsheerenland op 09-05-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Zeer snelle reactie op mijn oproep. Duidelijke website, handige instructie waarop je moet letten.

Door uit Zelhem op 09-05-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel een kandidaat gevonden. Goed in de communicatie en snelheid van reageren. Echter maar 1 kandidaat optie per keer. Wel kan in overleg een proefronde gedraaid worden en geven zij aan dat indien het toch niet matcht, ze een nieuwe kandidaat zullen zoeken

Door uit Rotterdam op 09-05-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

werkt prima, de hulp is betrouwbaar en ik hoef geen 'contract' aan te gaan als ik dat niet wil.

Door uit Breda op 09-05-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Op een prettige en makkelijke manier kun je op deze manier snel een betrouwbare werkster vinden.

Door uit Boekel op 09-05-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel en goed

Door uit Amstelveen op 07-05-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

geen

Door uit Tegelen op 06-05-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

goed

Door uit 's-Gravenhage op 03-05-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Snel een werkster gevonden. Zeer tevreden hoewel het nog wel vroeg is.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Fijn om te lezen dat we u snel aan een hulp hebben geholpen. We hopen op een fijne samenwerking tussen u en uw hulp.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

 
Language English