Witte werkster gezocht in Ermelo?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 4149 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

In Ermelo woont u mooi, groen en prettig. Woont u in Ermelo en bent u op zoek naar een witte werkster? Dan bent u bij ons goed! Wij zoeken naar een werkster voor u op basis van uw wensen. Daarnaast weet u van te voren wat de kosten zijn van de werkster in Ermelo. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!


Een witte werkster in Ermelo voor € 12,50

Een witte werkster doet taken in het huishouden voor u, zoals stofzuigen, schoonmaken van sanitair en het reinigen van meubels en ramen. De witte werkster wordt geselecteerd op basis van uw wensen en eisen. Bent u niet tevreden, dan gaan wij gratis voor u op zoek naar een nieuwe werkster!

Wat kost een witte werkster?

De kosten van een witte werkster in Ermelo bestaan uit twee aparte delen:

  1. U betaalt het uurtarief van de witte werkster direct aan de werkster zelf. Het uurloon van de werkster bedraagt € 12,50;
  2. Hiernaast sluit u een schoonmaakabonnement af voor € 8,99 met schadevergoeding, garantie gedurende de hele looptijd en vervangende schoonmaak. U betaalt pas voor het abonnement op het moment dat wij de gegevens van een werkster doorgeven.
  • Vergoeding bij schade of diefstal
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende witte werkster indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
  • 3 maanden gratis

Witte werkster in Ermelo

Witte werkster gezocht in Ermelo? Een werkster aanvragen kan heel gemakkelijk door het inschrijfformulier in te vullen, waarin u uw wensen en eisen kenbaar kunt maken. Op basis hiervan gaan wij op zoek naar een werkster voor u. Meestal hebben we, nadat uw aanvraag binnen is, binnen drie dagen een passende witte werkster uit Ermelo gevonden. U ontvangt dan de contactgegevens zodat u een kennismakingsafspraak kunt plannen. Ziet u op basis hiervan de samenwerking zitten, dan kan de werkster direct bij u aan het werk. Is er geen klik tussen jullie, dan zoeken wij kosteloos een andere kandidaat voor u.

Interesse? U kunt u vrijblijvend inschrijven!