De service van een Witte Werkster

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 4100 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

De service van ikzoekeenwittewerkster.nl

Kiest u voor het bemiddelingspakket van ikzoekeenwittewerkster.nl, dan kiest u voor service en een lage vergoeding. Voor een vaste vergoeding van slechts € 12,50 en een eenmalig bemiddelingsbedrag vinden wij een werkster die aan uw wensen voldoet.

Onze witte werkster service

 • Alleen betalen bij bemiddeling
  Bij ons betaalt u alleen wanneer wij u daadwerkelijk de gegevens van een werkster hebben gestuurd. Vinden wij geen werkster, dan betaalt u dus ook niets.

 • Gratis tips
  Exclusief voor onze leden, bieden wij een e-book met tips over zaken die je tegenkomt als je een witte werkster in dienst hebt. Heeft u hiernaast nog vragen, dan kunt u uiteraard te allen tijde contact met ons opnemen.

 • Gratis voorbeeldcontracten
  Wij raden aan gemaakte afspraken tussen u en de witte werkster schriftelijk vast te leggen. U kunt dit doen in de vorm van een contract. Zo kunt u altijd verwijzen naar het contract wanneer er onduidelijkheden zijn. Na uw inschrijving kunt u een voorbeeldcontract downloaden, die u kunt gebruiken om afspraken in vast te leggen.

 • Handige hulp bij de administratie
  Bij ikzoekeenwittewerkster.nl kunt u gebruik maken van ons overzichtelijke administratiesysteem. Doordat wij werken met online urenbriefjes, kunt u op de website altijd zien hoeveel uur uw werkster heeft gewerkt. Zo weet u precies hoeveel u de werkster moet uitbetalen.

Ik Zoek Een Witte Werkster garanties

 • Privacy
  Uw gegevens zullen nooit voor andere doeleinden gebruikt worden dan voor het vinden van een geschikte witte werkster. Uw privacy wordt gewaarborgd.

 • Tevreden over de bemiddeling
  Wij willen dat u tevreden bent over de witte werkster die wij aan u gekoppeld hebben. Daarom houden wij bij het koppelen altijd rekening met uw wensen. Blijkt tijdens het kennismakingsgesprek dat er geen klik is tussen u en de toegewezen werkster? Dan zoeken wij graag verder naar een volgende kandidaat. 

Ik wil me direct inschrijven voor een witte werkster