Garantie, Groot aanbod en Geen Gedoe

Garantie
Bij ikzoekeenwittewerkster.nl vinden wij het belangrijk dat jij een hulp hebt met wie het klikt. Je krijgt bij ons daarom altijd garantie. Daarnaast nemen we bij het zoeken van een geschikte hulp altijd jouw wensen mee. Toch niet tevreden over de toegewezen hulp? Dan gaan wij op zoek naar een nieuwe hulp. Je abonnement start, zodra je de gegevens van de hulp ontvangt.


Groot aanbod

In onze database staan hulpen ingeschreven uit heel Nederland. Deze database met werksters blijft maar groeien; op dit moment staan er 318.562 werksters geregistreerd. Met dit grote aantal werksters vinden wij altijd wel iemand die aan jouw wensen voldoet.

In het kaartje hieronder zie je de ingeschreven werksters bij jou in de buurt.

Geen gedoe
Bij ikzoekeenwittewerkster.nl profiteer je van vele andere voordelen. Zo betaal je pas als wij een geschikte hulp hebben gevonden, er is een e-book met tips en een voorbeeldcontract voor jou beschikbaar en wij regelen de administratie voor jou. Door ons urenbriefjessysteem kun je altijd online zien hoeveel uur jouw hulp heeft gewerkt en wat je je hulp moet betalen. Daarnaast waarborgen wij jouw privacy; jouw gegevens zullen nooit voor andere doeleinden worden gebruikt dan voor het vinden van een geschikte witte werkster.

Profiteer direct van onze service!