Garantie, Groot aanbod en Geen Gedoe

Garantie
Bij ikzoekeenwittewerkster.nl vinden wij het belangrijk dat jij een hulp hebt met wie het klikt. Jij ontvangt daarom bij ons altijd garantie. Daarnaast nemen we bij het zoeken van een geschikte hulp altijd jouw wensen mee. Toch niet tevreden over de toegewezen hulp? Dan gaan wij voor jou op zoek naar een nieuwe hulp. Jij betaalt de bemiddelingskosten zodra je de gegevens van de hulp ontvangt.


Groot aanbod

In onze database staan hulpen ingeschreven uit heel Nederland. Deze database met werksters blijft maar groeien; op dit moment staan er 274.582 werksters geregistreerd. Met dit grote aantal werksters vinden wij altijd wel iemand die aan jouw wensen voldoet.

In het kaartje hieronder zie je de ingeschreven werksters bij jou in de buurt.

Geen gedoe
Bij ikzoekeenwittewerkster.nl profiteer je van vele andere voordelen. Zo betaal je alleen bij een succesvolle bemiddeling, er is een e-book met tips en een voorbeeldcontract voor jou beschikbaar en wij regelen de administratie voor jou. Door ons urenbriefjessysteem kun je altijd online zien hoeveel uur jouw hulp bij jou heeft gewerkt en wat je uit dient te betalen. Daarnaast waarborgen wij jouw privacy; jouw gegevens zullen nooit voor andere doeleinden worden gebruikt dan voor het vinden van een geschikte witte werkster.

Profiteer direct van onze service!

Geniet ook van het gemak van een witte werkster in huis

Net als 18.758 andere huishoudens

  • Een witte werkster voor € 13,50 per uur
  • Een witte werkster met schoonmaakcertificaat
  • Eigen account met handig urenoverizcht
  • Fonds bij schade door hulp
  • Een vervangende hulp