Garantie, Groot aanbod en Geen Gedoe

Garantie
Bij ikzoekeenwittewerkster.nl vinden wij het belangrijk dat u een hulp hebt met wie het klikt. U ontvangt daarom bij ons altijd garantie. Daarnaast nemen we bij het zoeken van een geschikte hulp altijd uw wensen mee. Toch niet tevreden over de toegewezen hulp? Dan gaan wij voor u op zoek naar een nieuwe hulp. U betaalt de bemiddelingskosten zodra u de gegevens van de hulp ontvangt.


Groot aanbod

In onze database staan hulpen ingeschreven uit heel Nederland. Deze database met werksters blijft maar groeien; op dit moment staan er 239.155 werksters geregistreerd. Met dit grote aantal werksters vinden wij altijd wel iemand die aan uw wensen voldoet.

In het kaartje hieronder ziet u de ingeschreven werksters bij u in de buurt.

Geen gedoe
Bij ikzoekeenwittewerkster.nl profiteert u van vele andere voordelen. Zo betaalt u alleen bij een succesvolle bemiddeling, er is een e-book met tips en een voorbeeldcontract voor u beschikbaar en wij regelen de administratie voor u. Door ons urenbriefjessysteem kunt u altijd online zien hoeveel uur uw hulp bij u heeft gewerkt en wat u uit dient te betalen. Daarnaast waarborgen wij uw privacy; uw gegevens zullen nooit voor andere doeleinden worden gebruikt dan voor het vinden van een geschikte witte werkster.

Profiteer direct van onze service!