Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.2

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Meneer Audits & Training

Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen

Mevrouw Kothman
Laad meer ervaringen

Door uit Overasselt op 13-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Mijn eerste ervaring was negatief. Ik werd gekoppeld aan een werkster die het te ver weg vond. De bemiddelingskosten was ik daarmee kwijt en op mijn bezwaar kreeg ik de reactie dat ze aan hun verplichting hadden voldaan. Dit terwijl er geadverteerd wordt met de regels: wij zoeken een kandidaat die aan uw eisen voldoet en wij dubbelchecken dit. Daar leek in dit geval geen sprake van. Hierna heb ik best even moeten wachten. Door de betaling kon ik ondertussen niet elders op zoek. Nu uiteindelijk wel hulp gevonden en tevreden.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend dat de eerste hulp niet gelijk bij u aan de slag kon gaan. De hulp heeft bij ons aangegeven beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en was op de hoogte gebracht van de afstand en uw eisen. Indien een hulp er vervolgens alsnog vanaf ziet, ligt buiten onze macht om. Wij zijn daarna ook gelijk voor u verder gaan zoeken wat ook heeft geleidt tot een samenwerking met een hulp.

Door uit Holten op 13-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Binnen twee dagen een hulp aangeboden gekregen. Goed gesprek gehad, nu benieuwd hoe het voor ons beiden bevalt!

Door uit Enschede op 12-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

"De "witte werkster"is snel en efficiënt geregeld

Door uit Eindhoven op 11-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Op de site is het niet mogelijk, om aan te geven, dat de hulp via SVB in Utrecht wordt uitbetaald. Bij het opmaken van het contract met Manuela zijn haar bankgegevens wel ingevoerd, zodat de financiën correct geregeld kunnen worden. m.vr.gr. mevr Booms

Door uit Spijkenisse op 11-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

snelle reactie op de aanvraag. wenda komt zeer positief over

Door uit Diever op 11-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik kreeg na 2 weken een kandidate door. Zij is gisteren voor een kennismaking gesprek langs geweest. Volgende week gaat zij starten en kan ik pas beoordelen in hoeverre zij de geschikte kandidate is. Gesprek was in ieder geval prettig.

Door uit De Meern op 11-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Een opdracht geplaatst en na een paar dagen al een match. Na een kennismakingsgesprek kon de werkster de week erop al beginnen. In onze ogen zeer snelle service.

Door uit Huisduinen op 09-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel een hulp gevonden

Door uit Oudheusden op 09-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Na indienen verzoek binnen een paar dagen reactie en meteen aan de slag, onze hulp is dezelfde week begonnen.

Door uit Haaksbergen op 09-09-2019

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

DE EERSTE ERVARING LEEK MIJ GOED !VOLGENS MIJ KLIKTE HET TUSSEN ONS WEL GOED .IK WEET NOG NIET PRECIES HOE LANG ZE BIJ MIJ KAN WERKEN WANT IK KRIJG OOK NOG HULP VAM VANDE WMO DIE IS AANGEVRAAGD EN IS TOEGEZEGD.EVEN AFWACHTEN HOE VER IK HIER MEE KOM .

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!