Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.3

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen

Mevrouw Kothman

Mevrouw Vermeer
Laad meer ervaringen

Door uit Amersfoort op 16-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Jullie zochten snel een nieuwe toen de andere niet op kwam dagen.

Door uit Naarden op 12-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

zgn. match reageert niet, krijg wel een factuur, want daar stem je mee in (zit achter de algemene voorwaarden). ofwel voordat je ook maar kennisgemaakt hebt met een werkster, betaal je al, ' gelukkig' krijg je garantie. als je hier dan over in gesprek wilt, is er geen enkele ruimte en wordt er slechts medegedeeld dat je ingestemd hebt. superklantvriendelijk ?!, ben benieuwd of en in hoeverre mijn ervaring op de site komt...en blijft staan.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

We vinden het heel jammer dat u er zo over denkt. We geven duidelijk aan op welk moment de kosten voor onze zoektocht in rekening worden gebracht, aangezien we direct voor u aan de slag gaan. We zoeken naar een hulp die voldoet aan de eisen die u heeft opgegeven, dus in veel gevallen is er meteen sprake van een match. We beschrijven het moment van de factuur op de website, in onze voorwaarden en bovendien vóór het indienen van uw aanvraag. U dient hier dan eerst actief mee akkoord te gaan, zodat wij weten dat het de bedoeling is dat we voor u aan de slag gaan, en u weet dat er kosten gemaakt worden. We vinden het vervelend dat dit ondanks dat u hier duidelijk over ingelicht bent, toch op welke wijze dan ook door u als onprettig werd ervaren. Naar aanleiding van uw mailbericht zullen wij voor u een uitzondering maken en de factuur voor u intrekken.

Door uit Arnhem op 05-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Na 2 kandidaten voorgesteld te hebben gekregen zijn geen van beide op de afgesproken tijd verschenen. Zelfs niet het fatsoen gehad op af te zeggen. Werkelijk schandalig. Hier is een wanprestatie geleverd. Voor mij een zeer onbetrouwbare instelling.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

We betreuren het ten zeerste dat u onze organisatie als onbetrouwbaar heeft leren kennen. We hopen dan ook dat u zich realiseert dat de betrouwbaarheid van ons als bemiddelaar en de betrouwbaarheid van de hulpen niet in alle gevallen één en hetzelfde is. Helaas kunnen wij niet controleren voor het al dan niet nakomen van gemaakte afspraken, meer dan dat we nu al doen. We benadrukken namelijk dat de hulp écht beschikbaar moet zijn en stellen bovendien consequenties wanneer zij nalatig of onverantwoordelijk gedrag vertonen. Zo willen we hen motiveren om dit in de toekomst te voorkomen. Helaas is dit bij u anders gelopen.

Door uit Annen op 05-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ervaring is positief

Door uit Putten op 03-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

nog geen ervaring

Door uit Eelde op 03-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Ik zocht een schoonmaakster en die vond ik via deze website. Geweldig eenvoudig en tegen een goede prijs.

Door uit Harderwijk op 02-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

In orde

Door uit Alphen aan den Rijn op 01-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

..

Door uit Heerhugowaard op 01-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Prima gesprek. Brechtje gaat morgen 2 nov 2018 beginnen.

Door uit Enschede op 31-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

De eerste indruk is prima.

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

Language English