Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.3

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen

Mevrouw Kothman

Mevrouw Vermeer
Laad meer ervaringen

Door uit Lieshout op 11-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

tevrede

Door uit Lelystad op 11-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snel een match gevonden.

Door uit Heino op 11-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Vlotte bemiddeling. Eerste match had voorkomen kunnen worden omdat betrokkene de afstand te groot vond

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Het is altijd vervelend als iemand er van af ziet op basis van gegevens die van tevoren bekend zijn. We communiceren de afstand heel duidelijk en hier gaan de hulpen ook mee akkoord. Helaas kan het voorkomen dat ze hier toch vanaf zien. We zijn blij dat dit snel was opgelost.

Door uit Rotterdam op 11-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Ik heb gevraagd om een werkster met "ervaring" en kreeg een match met een 20jarige rechtenstudente. Gaat tot nu toe wel goed.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

We zijn blij te vernemen dat het goed verloopt. Leeftijd hoeft natuurlijk niets te zeggen over ervaring :)

Door uit Roosendaal op 10-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Jammer hoor. Denk je bij een betrouwbare dienst te zijn ingeschreven. Na inschrijven krijg je binnen no-time een "match". Meisje van 18 jaar. Geen ervaring. Zo kan ik het ook. O ja: je mag wel gelijk betalen! Belachelijk!

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de dienstverlening. U heeft 17 augustus bij ons een aanvraag ingediend, wij hebben u 20 augustus een hulp voorgesteld. Vervolgens hebben wij niets van u vernomen tot vandaag 10 oktober. In uw aanvraag heeft u geheel geen eisen opgegeven voor ervaring. Wij willen elke hulp een kans geven om ergens aan de slag te gaan en deze hulp was voor u beschikbaar. Indien u eisen die u wel heeft, niet opgeeft, kunnen wij hier ook geen rekening mee houden. Wij hebben de eis aan uw aanvraag toegevoegd en zijn opnieuw voor u opzoek naar een hulp.

Door uit Arnhem op 10-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Jammer dat de 1e afhaakte vanwege parkeerproblemen bij ons in de wijk, en het was vervelend dat daarna 2 voorgestelde kandidaten zich niet lieten bereiken via de telefoon (of mail). Maar met de 4e match lijkt het te lukken!

Door uit Den Bommel op 10-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

Het gaat allemaal heel erg snel daar hou ik van. Het is nog zo in het begin dus vandaar een 3 .

Door uit Leidschendam op 09-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Door uit Arnhem op 09-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

snel iemand gevonden, hoe het verder gaat met de hulp is nog afwachten

Door uit Ede op 09-10-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Snelle bemiddeling!Nu afwachten of de eerste indruk klopt!

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

Language English