Ervaringen met Ik Zoek Een Witte Werkster

Gemiddelde Score 8.3

Deel ook uw ervaring!

Video Reviews


Mevrouw star

Mevrouw Janssens

Mevrouw Thijsse

Meneer Van schendel

Mevrouw Hanzouli

Meneer Gerritsen

Mevrouw Kothman

Mevrouw Vermeer
Laad meer ervaringen

Door uit Bemmel op 26-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

prettig

Door uit Weesp op 26-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

Ik heb inmiddels 5 'matches' gehad. De 1e heeft 2x een afspraak gemaakt, maar is nooit gekomen, de 2e was een schot in de roos, werkte goed en snel, maar zei na 3x dat ze stopte bij wittewerkster en als ik met haar verder wilde moest ik meer betalen, de 3e was een jongeman die alleen in de vooravond kon; dan wil ik juist rust met mijn gezin, dus dat werkte niet de 4e kwam op kennismaking en zei daarna dat ze eigenlijk langdurig ziek was, dus niet kon komen werken; de 5e heeft al 5x op rij een afspraak afgezegd, is maar 2x echt langs geweest en ik heb er geen zin meer in om elke x op haar te zitten wachten. Ze maakte ook niet supergoed schoon, anders had ik misschien nog gewacht. Mijn conclusie: de screening van wittewerkster van de mensen met wie ze in zee gaan is beroerd. Waarschijnlijk wordt iedereen 'aangenomen' die zich opgeeft. Jammer, want het concept is mooi.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Erg vervelend om te lezen dat de hulpen die wij hebben voorgesteld nog niet hebben geleid tot een langdurige samenwerking. Wij willen bij ikzoekeenwittewerkster.nl iedereen een kans bieden. Indien u zekerheid wenst op een hulp met ervaring, wil ik u verwijzen naar tophulp.nl. Wij hopen natuurlijk dat wij snel een goede hulp voor u kunnen vinden.

Door uit Heiloo op 24-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

-

Door uit Sint-Michielsgestel op 24-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

mijn ervaring is goed. de zoektocht naar een hulp is vlot verlopen. ik heb nog geen ervaring met de daadwerkelijke werkzaamheden van de hulp, dus dat is nog niet te beoordelen.

Door uit Rotterdam op 23-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Voldoende)

Omschrijving site:

de eerste match was niet te bereiken, u heeft zeer snel voor een nieuwe match gezorgd

Door uit Nieuwegein op 23-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

nette vriendelijke dame, en flexibel

Door uit Zutphen op 22-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Slecht)

Omschrijving site:

Onze eerste ervaring was ronduit slecht. We kregen iemand toegewezen die er een potje van maakte. Eigenlijk zelf alles over moeten doen. Als ik dat van tevoren geweten had, had ik me niet aangemeld. Ik hoop op een goede 2e ervaring Ik vond t ook nogal vreemd dat er eerst 12,50 als uurloon op de website staat en als je je inschrijft 13,50 is. Nou vind ik het niet erg om 13,50 te betalen, maar misleidend is het wel.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Wat vervelend dat u zo ontevreden was over de eerste hulp: dat is natuurlijk niet de bedoeling. We hopen dat de tweede hulp beter bevalt. Ook heel jammer dat u niet het juiste uurloon heeft gezien. Dit is inderdaad gewijzigd, dit is inmiddels al wel enkele maanden terug. We waren er van overtuigd dat dit overal in goede orde is doorgevoerd.

Door uit Swifterbant op 22-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Uitstekend)

Omschrijving site:

Goede bemiddeling en een goede match! Dank jullie wel!

Door uit Utrecht op 21-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Onvoldoende)

Omschrijving site:

De eerste 2 matches gingen niet door.

Reactie op deze feedback door het team van ikzoekeenwittewerkster.nl:

Erg vervelend te lezen dat de eerste twee matches niet door gingen. Maar ik zie dat wij inmiddels al wel een hulp hebben gevonden, waarmee u een contract bent aangegaan. Wij hopen dat dit zal leiden tot een lange en goede samenwerking.

Door uit Eindhoven op 21-11-2018

Dienstverlening site:

star-ratingstar-ratingstar-ratingstar-ratingstar-rating  (Goed)

Omschrijving site:

Fijn de inzet

Ook een succesvolle aanvraag doen? Schrijf u dan nu vrijblijvend in!

Language English