Werkster nodig in Zoeterwoude?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 4150 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Zoeterwoude staat bekend om de diverse kaasboerderijen. Daarnaast is bierbrouwerij Heineken ook gevestigd in Zoeterwoude.

Kunt u wel wat hulp in de huishouding gebruiken? Steeds meer mensen gaan over op een werkster, die u het werk naar uw wens uit handen kan nemen. Zo ook in Zoeterwoude! Een witte werkster in Zoeterwoude aanvragen is heel eenvoudig, de kosten van een werkster zijn bij ikzoekeenwittewerkster.nl bovendien laag. Wij kunnen u helpen bij het vinden van een werkster die voldoet aan uw wensen en eisen!

Wat kost een witte werkster?

De kosten van een witte werkster in Zoeterwoude bestaan uit twee aparte delen:

  1. U betaalt het uurtarief van de witte werkster direct aan de werkster zelf. Het uurloon van de werkster bedraagt € 12,50;
  2. Hiernaast sluit u een schoonmaakabonnement af voor € 5,99 met schadevergoeding, garantie gedurende de hele looptijd en vervangende schoonmaak. U betaalt pas voor het abonnement op het moment dat wij de gegevens van een werkster doorgeven.
  • Vergoeding bij schade of diefstal
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende witte werkster indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
  • 3 maanden gratis

Hoe vraag ik een werkster in Zoeterwoude aan? 

Werkster in Zoeterwoude gezocht? Een witte werkster in Zoeterwoude kan gemakkelijk aangevraagd worden door het volgen van de volgende stappen:
1. Vul het inschrijfformulier in, hier kunt u tevens uw wensen en eisen kenbaar maken.
2. Zodra uw aanvraag binnen is, gaan wij voor u op zoek naar een passende werkster. Meestal hebben we binnen twee dagen iemand gevonden.
3. Wanneer we iemand gevonden hebben, ontvangt u de contactgegevens zodat u een kennismakingsafspraak kunt plannen.
4. Ziet u een samenwerking zitten, dan kan de werkster bij u aan de slag. Ziet u het niet zitten, dan gaan wij gratis op zoek naar een meer passende werkster.

Schrijf u snel vrijblijvend in!