Witte werkster gezocht in Westervoort?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 4149 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Westervoort ligt op de splitsing van Rijn en IJssel, gelegen bij Arnhem. De vruchtbare rivierklei zorgde vroeger voor veel agrarische bedrijvigheid, tegenwoordig kent Westervoort een groot aantal voorzieningen. Woont u in de veelzijdige gemeente Westervoort en kunt u wel een hulp in huis gebruiken? Iemand die u de huishoudelijke taken ontneemt, waardoor u tijd over houdt voor andere dingen. Wij kunnen u helpen aan een passende hulp!

Wat kost een witte werkster?

Een witte werkster in Westervoort hoeft u helemaal niet veel geld te kosten. Het uurtarief van een witte werkster is bij ons namelijk € 12,50. Het uurloon van de witte werkster sluit u een schoonmaakabonnement af voor € 8,99 met schadevergoeding, garantie gedurende de hele looptijd en vervangende schoonmaak. U betaalt pas voor het abonnement op het moment dat wij de gegevens van een werkster doorgeven.

 • Vergoeding bij schade of diefstal
 • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
 • Garantie gedurende de gehele looptijd
 • Vervangende witte werkster indien nodig
 • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
 • 3 maanden gratis

Witte werkster gezocht in Westervoort

Witte werkster gezocht in Westervoort? Een werkster vinden is heel eenvoudig:

 1. Vul het inschrijfformulier in op onze website, dit is geheel vrijblijvend;
 2. Op uw persoonlijke pagina kunt u uw wensen en eisen kenbaar maken en de aanvraag afronden;
 3. Zodra de aanvraag bij ons binnen is, gaan wij voor u op zoek naar een geschikte kandidaat. Meestal hebben we binnen drie dagen een witte werkster in Westervoort gevonden;
 4. U ontvangt de contactgegevens van ons als we iemand voor u gevonden hebben, zodat u een afspraak ter kennismaking kunt plannen;
 5. Ziet u naar aanleiding van dit gesprek een samenwerking zitten, dan kan de werkster bij u aan de slag. Ziet u dit niet zitten, dan zoeken wij gratis voor u verder.Wacht niet langer en vraag geheel vrijblijvend een witte werkster aan!