Witte werkster gezocht op Vlieland?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 3957 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Vlieland, het één na kleinste bewoonde waddeneiland. Wat een geluk als u hier woont! Om optimaal van de rust op dit heerlijke eiland te kunnen genieten, is het hebben van een schoonmaakster een fijn gemak. Wat dacht u van lekker uitwaaien in de duinen terwijl uw huishouden gedaan wordt?

Wij helpen u graag aan een voordelige witte werkster die u de huishoudelijke taken naar uw wens uit handen neemt. Voor slechts € 13,50 per uur en een eenmalig bemiddelingsbedrag heeft u een werkster in huis. U betaalt pas als wij een passende werkster gevonden hebben. Verder ontvangt u gratis tips, voorbeeldcontracten en hulp bij de administratie van ons. Lees meer over onze service.

Een witte werkster op Vlieland voor € 13,50
Een witte werkster op Vlieland aanvragen gaat door middel van de volgende stappen: 
1) U vult het online inschrijfformulier in. Hierna komt u op uw persoonlijke pagina terecht, waarop u uw wensen en eisen kenbaar kunt maken.
2) Zodra uw aanvraag binnen is, gaan wij voor u op zoek naar een geschikte witte werkster op Vlieland. Meestal hebben we binnen drie dagen iemand gevonden
3) Wanneer we een werkster voor u hebben gevonden, ontvangt u van ons de contactgegevens zodat u een kennismakingsafspraak kunt plannen. Op basis hiervan kunt u bepalen of u een samenwerking ziet zitten. Is dit het geval, dan kan de hulp gelijk bij u aan de slag! Is er geen klik? Wij zoeken gratis voor u verder tot we een geschikte kandidaat hebben gevonden!

Wacht niet langer en vraag snel een witte werkster op Vlieland aan!