Witte werkster gezocht in Staphorst?

U kunt wel wat hulp in huis gebruiken en u woont in Staphorst. Dan bent u bij ons helemaal goed! Zoek niet verder maar vraag hier eenvoudig een werkster in Staphorst aan. Een witte werkster kan u al het huishoudelijke werk, naar uw wens, uit handen nemen. Dit biedt u ruimte voor andere dingen!

Een witte werkster in Staphorst voor € 12,50

Het aanvragen van een werkster in Staphorst is erg makkelijk. Vul om te beginnen het inschrijfformulier in waarop u uw wensen en eisen kenbaar kunt maken. Als wij de aanvraag binnen hebben, gaan wij gelijk voor u op zoek naar een passende werkster. Meestal hebben we al binnen twee dagen iemand gevonden. Wanneer we een passende werkster hebben gevonden, dan ontvangt u van ons de contactgegevens zodat u een afspraak kunt maken ter kennismaking. Ziet u naar aanleiding hiervan een samenwerking zitten, dan kan de werkster gelijk bij u aan de slag. Bent u niet tevreden, dan gaan wij gratis op zoek naar een geschiktere werkster.

Wat kost een witte werkster?

Het tarief voor een witte werkster uit Staphorst bestaat uit twee delen:

  1. U sluit een schoonmaakabonnement af voor € 8,99 € 5,99 per maand. Hiervoor krijgt u onder andere schadevergoeding, garantie gedurende de hele looptijd en vervangende schoonmaak.
  2. U betaalt de witte werkster een uurloon van € 12,50. Dit bedrag betaalt u direct aan de werkster.
  • Vergoeding bij schade of diefstal
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende witte werkster indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
  • 3 maanden gratis

Schrijf u hier geheel vrijblijvend in!