Witte werkster gezocht in Staphorst?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 4025 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

U kunt wel wat hulp in huis gebruiken en u woont in Staphorst. Dan bent u bij ons helemaal goed! Zoek niet verder maar vraag hier eenvoudig een werkster in Staphorst aan. Een witte werkster kan u al het huishoudelijke werk, naar uw wens, uit handen nemen. Dit biedt u ruimte voor andere dingen!

Een witte werkster in Staphorst voor € 13,50

Het aanvragen van een werkster in Staphorst is erg makkelijk. Vul om te beginnen het inschrijfformulier in waarop u uw wensen en eisen kenbaar kunt maken. Als wij de aanvraag binnen hebben, gaan wij gelijk voor u op zoek naar een passende werkster. Meestal hebben we al binnen twee dagen iemand gevonden. Wanneer we een passende werkster hebben gevonden, dan ontvangt u van ons de contactgegevens zodat u een afspraak kunt maken ter kennismaking. Ziet u naar aanleiding hiervan een samenwerking zitten, dan kan de werkster gelijk bij u aan de slag. Bent u niet tevreden, dan gaan wij gratis op zoek naar een geschiktere werkster.

De kosten van een witte werkster in Staphorst
De kosten van een werkster in Staphorst bestaan uit een uurtarief van € 13,50 en een eenmalig bemiddelingsbedrag (afhankelijk van het aantal uur) voor de service.

Schrijf u hier geheel vrijblijvend in!