Witte werkster gezocht op Schiermonnikoog?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 4149 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Schiermonnikoog is het kleinste bewoonde waddeneiland en tevens de kleinste gemeente van Nederland, horend bij de provincie Friesland. Toeristen komen naar dit eiland voor de rust en de bewoners zullen hier ongetwijfeld ook van genieten. Iets wat de rust bevorderd, is de ondersteuning van een werkster in uw huishouden. Iemand die u de huishoudelijke taken uit handen neemt, waardoor u tijd over houdt voor andere dingen. Ideaal, toch?

Een witte werkster aanvragen op Schiermonnikoog 
U kunt bij ons heel eenvoudig een witte werkster aanvragen, ook op Schiermonnikoog. De aanvraagprocedure is als volgt: u geeft uw gegevens door middels het inschrijfformulier en u maakt uw wensen en eisen kenbaar op de persoonlijke pagina waar u daarna terecht komt. Als uw aanvraag binnen is, gaan wij voor u op zoek naar een passende hulp. Meestal hebben we al binnen drie dagen iemand gevonden. Wij sturen u dan de contactgegevens van de werkster, zodat u een kennismakingsafspraak kunt plannen. Pakt dit positief uit dan kan de werkster gelijk bij u aan de slag. Is er geen klik? Geen probleem, wij zoeken gratis voor u verder tot we een geschikte werkster voor u hebben gevonden!

Wat kost een witte werkster?

Het tarief voor een witte werkster in Schiermonnikoog is op te splitsen in twee delen. Allereerst sluit u een schoonmaakabonnement af voor € 8,99. Bij dit abonnement zit onder andere schadevergoeding, garantie gedurende de hele looptijd en vervangende schoonmaak inbegrepen. Naast bemiddelingskosten betaalt u de witte werkster een uurtarief van € 12,50. Door middel van onderstaande rekentool berekent u eenvoudig de bemiddelingskosten zoals ze voor u zouden zijn.

  • Vergoeding bij schade of diefstal
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende witte werkster indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
  • 3 maanden gratis

Ook genieten van extra vrije tijd? Schrijf u snel, geheel vrijblijvend in!