Witte werkster gezocht in Putten?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 4018 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Putten ligt in het grootst aaneengesloten bosgebied van Nederland. U kunt wel wat hulp in huis gebruiken en u woont in Putten. Dan bent u bij ons helemaal goed! Zoek niet verder maar vraag hier eenvoudig een werkster in Putten aan. Een witte werkster kan u al het huishoudelijke werk, naar uw wens, uit handen nemen. Dit biedt u ruimte voor andere dingen!

Een witte werkster in Putten voor € 13,50
De kosten van een werkster in Putten bestaan uit een uurtarief van € 13,50 en een eenmalig bemiddelingsbedrag (afhankelijk van het aantal uur) voor de service.

Een witte werkster in Putten aanvragen 

Het aanvragen van een werkster in Putten is erg makkelijk. Vul om te beginnen het inschrijfformulier in waarop u uw wensen en eisen kenbaar kunt maken. Als wij de aanvraag binnen hebben, gaan wij gelijk voor u op zoek naar een passende werkster. Meestal hebben we al binnen twee dagen iemand gevonden. Wanneer we een passende werkster hebben gevonden, dan ontvangt u van ons de contactgegevens zodat u een afspraak kunt maken ter kennismaking. Ziet u naar aanleiding hiervan een samenwerking zitten, dan kan de werkster gelijk bij u aan de slag. Bent u niet tevreden, dan gaan wij gratis op zoek naar een geschiktere werkster.

Schrijf u hier geheel vrijblijvend in!