Werkster nodig in Pijnacker-Nootdorp?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 4030 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Bent u op zoek naar een witte werkster en woont u in Pijnacker-Nootdorp? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij vinden voor u een passende hulp in huis, die u tegen een aantrekkelijk uurtarief de huishoudelijke taken uit handen neemt.

Wat kost een witte werkster?

Het tarief voor een witte werkster uit Pijnacker-Nootdorp bestaat uit twee delen:

  1. U betaalt ons eenmalige bemiddelingskosten voor onze service. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van het aantal uren dat u hulp aanvraagt;
  2. U betaalt de witte werkster een uurloon van € 13,50. Dit bedrag betaalt u direct aan de werkster.

De rekentool helpt u bij het berekenen van de bemiddelingskosten.

Hieronder kunt u berekenen wat de eenmalige bemiddelingskosten bedragen voor uw aanvraag.

Witte werkster in Pijnacker-Nootdorp

Witte werkster gezocht in Pijnacker-Nootdorp? Een werkster aanvragen kan heel gemakkelijk door het inschrijfformulier in te vullen, waarin u uw wensen en eisen kenbaar kunt maken. Op basis hiervan gaan wij op zoek naar een werkster voor u. Meestal hebben we, nadat uw aanvraag binnen is, binnen drie dagen een passende witte werkster uit Pijnacker-Nootdorp gevonden. U ontvangt dan de contactgegevens zodat u een kennismakingsafspraak kunt plannen. Ziet u op basis hiervan de samenwerking zitten, dan kan de werkster direct bij u aan het werk. Is er geen klik tussen jullie, dan zoeken wij kosteloos een andere kandidaat voor u.

Ja ik wil me graag inschrijven voor een witte werkster