Witte werkster gezocht in Ooststellingwerf?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 4150 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Het Friese Ooststellingwerf maakt deel uit van de Stellingwerven en ligt aan de grens met Drenthe. Het heeft dertien officiële dorpen, met Oosterwolde als hoofdplaats. Woont u in Ooststellingwerf en kunt u wel wat hulp in de huishouding gebruiken? Wij van Ik zoek een witte werkster staan voor u klaar! Op basis van uw wensen en eisen gaan wij op zoek naar een passende witte werkster voor u.


Een witte werkster in Ooststellingwerf voor € 12,50

Werkster gezocht in Ooststellingwerf? Onze aanvraagprocedure is heel eenvoudig!
U laat uw gegevens achter, wij gaan voor u op zoek en koppelen u aan een werkster. Is er geen klik, dan zoeken we gratis voor u verder! Schrijf u in!

Wat kost een witte werkster?

Het tarief voor een witte werkster in Ooststellingwerf is op te splitsen in twee delen. Allereerst sluit u een schoonmaakabonnement af voor € 5,99. Bij dit abonnement zit onder andere schadevergoeding, garantie gedurende de hele looptijd en vervangende schoonmaak inbegrepen. Naast bemiddelingskosten betaalt u de witte werkster een uurtarief van € 12,50. Door middel van onderstaande rekentool berekent u eenvoudig de bemiddelingskosten zoals ze voor u zouden zijn.

  • Vergoeding bij schade of diefstal
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende witte werkster indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
  • 3 maanden gratis

Wacht niet langer en schrijf u snel in!