Werkster nodig in Noord-Beveland?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 4126 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Noord-Beveland bestond oorspronkelijk uit vele kleine eilandjes. Doordat Noord-Beveland veel last had van overstromingen woonden de inwoners op terpen en schorren. Inmiddels is Noord-Beveland volledig ingepolderd. Verschillende landschapselementen zijn nog bewaard gebleven.

U kunt wel wat hulp in huis gebruiken en u woont in Noord-Beveland. Dan bent u bij ons helemaal goed! Zoek niet verder maar vraag hier eenvoudig een werkster in Noord-Beveland aan. Een witte werkster kan u al het huishoudelijke werk, naar uw wens, uit handen nemen. Dit biedt u ruimte voor andere dingen!

Wat kost een witte werkster?

Het tarief voor een witte werkster in Noord-Beveland is op te splitsen in twee delen. Allereerst sluit u een schoonmaakabonnement af voor € 8,99. Bij dit abonnement zit onder andere schadevergoeding, garantie gedurende de hele looptijd en vervangende schoonmaak inbegrepen. Naast bemiddelingskosten betaalt u de witte werkster een uurtarief van € 12,50. Door middel van onderstaande rekentool berekent u eenvoudig de bemiddelingskosten zoals ze voor u zouden zijn.

  • Vergoeding bij schade of diefstal
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende witte werkster indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
  • 3 maanden gratis

Hoe vraag ik een witte werkster in Noord-Beveland aan?

Witte werkster in Noord-Beveland gezocht? Aanvragen gaat als volgt: 

1. Vul het inschrijfformulier geheel vrijblijvend in en maak uw wensen en eisen kenbaar. 
2. Hebben wij uw aanvraag binnen, dan gaan wij voor u op zoek naar een passende werkster. Meestal hebben we binnen twee dagen iemand gevonden.
3. U ontvangt de contactgegevens van de werkster zodat u een kennismakingsafspraak kunt plannen. Ziet u de samenwerking zitten, dan kan de werkster bij u aan de slag. Bent u niet tevreden, dan gaan wij gratis voor u op zoek naar een meer passende hulp.

Wacht niet langer en schrijf u geheel vrijblijvend in!