Witte werkster gezocht in Montfoort?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 4018 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

In Montfoort vindt u het Kasteel Montfoort. Een prachtig kasteel dat een rol moest gaan spelen bij de verdediging van het Bisdom Utrecht. Tegenwoordig wordt het kasteel gebruikt als horecagelegenheid en zalencomplex voor feesten en evenementen. 

Zoekt u een witte werkster in het prachtige Montfoort? Dan bent u bij ikzoekeenwittewerkster.nl aan het goede adres. Uit ons ruime aanbod van werksters kunnen wij gemakkelijk een werkster selecteren die voldoet aan uw wensen en eisen. Een witte werkster in Montfoort kan u veel werk uit handen nemen: schoonmaken, poetsen, stofzuigen, ramen lappen etc. 

Een witte werkster in Montfoort voor € 13,50
De kosten van een werkster in Montfoort bestaan uit een uurtarief en een eenmalig bemiddelingsbedrag voor de service.

Aanvraagprocedure
Witte werkster gezocht in Montfoort? Een werkster in Montfoort aanvragen is ook nog eens erg gemakkelijk. U volgt de volgende stappen:

  1. U vult het inschrijfformulier in waarin u tevens uw wensen en eisen kenbaar maakt. 
  2. Wij gaan op zoek naar een geschikte kandidaat zodra we de aanvraag ontvangen hebben. Meestal hebben we binnen twee dagen iemand gevonden.
  3. U ontvangt van ons de contactgegevens van de schoonmaakster, zodat u een kennismakingsafspraak kunt plannen. 
  4. Ziet u de samenwerking zitten, dan kan de werkster gelijk bij u aan de slag. Zie u de samenwerking niet zitten, dan zoeken wij gratis voor u verder.

Wacht niet langer en schrijf u geheel vrijblijvend in!