Witte werkster gezocht in Montfoort?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 4143 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

In Montfoort vindt u het Kasteel Montfoort. Een prachtig kasteel dat een rol moest gaan spelen bij de verdediging van het Bisdom Utrecht. Tegenwoordig wordt het kasteel gebruikt als horecagelegenheid en zalencomplex voor feesten en evenementen. 

Zoekt u een witte werkster in het prachtige Montfoort? Dan bent u bij ikzoekeenwittewerkster.nl aan het goede adres. Uit ons ruime aanbod van werksters kunnen wij gemakkelijk een werkster selecteren die voldoet aan uw wensen en eisen. Een witte werkster in Montfoort kan u veel werk uit handen nemen: schoonmaken, poetsen, stofzuigen, ramen lappen etc. 

Wat kost een witte werkster?

Een witte werkster in Montfoort hoeft u helemaal niet veel geld te kosten. Het uurtarief van een witte werkster is bij ons namelijk € 12,50. Het uurloon van de witte werkster sluit u een schoonmaakabonnement af voor € 8,99 met schadevergoeding, garantie gedurende de hele looptijd en vervangende schoonmaak. U betaalt pas voor het abonnement op het moment dat wij de gegevens van een werkster doorgeven.

  • Vergoeding bij schade of diefstal
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende witte werkster indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
  • 3 maanden gratis

Aanvraagprocedure
Witte werkster gezocht in Montfoort? Een werkster in Montfoort aanvragen is ook nog eens erg gemakkelijk. U volgt de volgende stappen:

  1. U vult het inschrijfformulier in waarin u tevens uw wensen en eisen kenbaar maakt. 
  2. Wij gaan op zoek naar een geschikte kandidaat zodra we de aanvraag ontvangen hebben. Meestal hebben we binnen twee dagen iemand gevonden.
  3. U ontvangt van ons de contactgegevens van de schoonmaakster, zodat u een kennismakingsafspraak kunt plannen. 
  4. Ziet u de samenwerking zitten, dan kan de werkster gelijk bij u aan de slag. Zie u de samenwerking niet zitten, dan zoeken wij gratis voor u verder.

Wacht niet langer en schrijf u geheel vrijblijvend in!