Werkster nodig in Moerdijk?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 4162 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Qua oppervlakte is de gemeente Moerdijk de grootste gemeente van Noord-Brabant. De naam 'Moerdijk' is afgeleid van het begrip 'moor-dicken'. Een moor of moer is een moeras waarin veel veen voorkomt. Een moerdijk werd aangelegd om een poldertje in het veen te creëren. 

 Bent u woonachtig in Moerdijk en kunt u wel wat hulp in huis gebruiken? Ikzoekeenwittewerkster.nl heeft een ruim aanbod van werksters in Moerdijk en gaat graag voor u op zoek naar een passende hulp! De werkster wordt geselecteerd op basis van uw wensen en eisen. Voor al uw huishoudelijke klusjes kunt u bij de werkster terecht: schoonmaken, dweilen, stofzuigen, ramen lappen etc. 

Wat kost een witte werkster?

Een witte werkster in Moerdijk hoeft u helemaal niet veel geld te kosten. Het uurtarief van een witte werkster is bij ons namelijk € 12,50. Het uurloon van de witte werkster sluit u een schoonmaakabonnement af voor € 8,99 € 5,99 met schadevergoeding, garantie gedurende de hele looptijd en vervangende schoonmaak. U betaalt pas voor het abonnement op het moment dat wij de gegevens van een werkster doorgeven.

  • Vergoeding bij schade of diefstal
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende witte werkster indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
  • 3 maanden gratis

Witte werkster gezocht in Moerdijk

Zoekt u een witte werkster in Moerdijk? Een werkster uit Moerdijk aanvragen is heel eenvoudig.

  1. Schrijf u vrijblijvend in;
  2. Op uw persoonlijke pagina kunt u uw wensen en eisen doorgeven, waarna u de aanvraag afrondt;
  3. Als uw aanvraag binnen is, gaan wij meteen voor u op zoek naar een geschikte witte werkster uit Moerdijk. U ontvangt de contactgegevens als we iemand gevonden hebben om ter kennismaking een afspraak met de schoonmaakster te maken;
  4. Bent u naar aanleiding van dit gesprek tevreden en ziet u een samenwerking zitten, dan kan de werkster bij u aan de slag. Is er geen klik, dan gaan wij gratis op zoek naar een geschiktere werkster voor u.

Wacht niet langer en schrijf u hier geheel vrijblijvend in!