Witte werkster in Medemblik nodig?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 4146 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Het huishouden is een tijdrovende klus waar u soms meer tijd aan kwijt bent dan u wilt. Een werkster kan een uitkomst bieden: het huishouden wordt voor u gedaan en u houdt tijd over voor andere dingen! Bent u op zoek naar een witte werkster in Medemblik? Dan bent u bij ons goed! Aanvragen is heel eenvoudig en de kosten van een witte werkster zijn bovendien laag.

Wat kost een witte werkster?

De kosten van een witte werkster in Medemblik bestaan uit twee aparte delen:

  1. U betaalt het uurtarief van de witte werkster direct aan de werkster zelf. Het uurloon van de werkster bedraagt € 12,50;
  2. Hiernaast sluit u een schoonmaakabonnement af voor € 8,99 met schadevergoeding, garantie gedurende de hele looptijd en vervangende schoonmaak. U betaalt pas voor het abonnement op het moment dat wij de gegevens van een werkster doorgeven.
  • Vergoeding bij schade of diefstal
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende witte werkster indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
  • 3 maanden gratis

Hoe vraag ik een witte werkster in Medemblik aan?
Witte werkster in Medemblik gezocht? Er een aanvragen doet u zo!

1. Vul het inschrijfformulier in. Dit is geheel vrijblijvend.
2. Rond de aanvraag af nadat u uw wensen en eisen hier hebt doorgegeven.
3. Zodra wij de aanvraag binnen hebben, gaan wij voor u op zoek naar een werkster. Meestal hebben we binnen twee dagen iemand gevonden.
4. U ontvangt de gegevens van de werkster zodat u een kennismakingsafspraak kunt maken. Op basis hiervan kunt u bepalen of u de samenwerking ziet zitten. Ziet u het zitten, dan kan de werkster gelijk bij u aan de slag. Bent u nog niet tevreden, dan zoeken wij gratis voor u verder tot we een geschiktere werkster hebben gevonden.

Schrijf u nu in!