Werkster nodig in Loon op Zand?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 4146 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

De gemeente Loon op Zand bestaat uit drie dorpskernen met elk hun eigen unieke Brabantse karakter. De gemeente staat bekend om haar streekproducten. Zo zijn er verschillende speciaalbiertjes en een eigen soort koek. 

Kunt u wel een werkster gebruiken en woont u in Loon op Zand? U bent dan bij ons aan het goede adres. Bij ikzoekeenwittewerkster.nl zoeken wij een werkster voor u, passend bij uw wensen en eisen. Deze werkster ondersteunt u in het huishouden door taken als stofzuigen, afstoffen, dweilen, schoonmaken van sanitair en het reinigen van meubels, ramen, kozijnen en deuren te doen. 

Wat kost een witte werkster?

De kosten van een witte werkster in Loon op Zand bestaan uit twee aparte delen:

 1. U betaalt het uurtarief van de witte werkster direct aan de werkster zelf. Het uurloon van de werkster bedraagt € 12,50;
 2. Hiernaast sluit u een schoonmaakabonnement af voor € 8,99 met schadevergoeding, garantie gedurende de hele looptijd en vervangende schoonmaak. U betaalt pas voor het abonnement op het moment dat wij de gegevens van een werkster doorgeven.
 • Vergoeding bij schade of diefstal
 • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
 • Garantie gedurende de gehele looptijd
 • Vervangende witte werkster indien nodig
 • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
 • 3 maanden gratis

Witte werkster gezocht in Loon op Zand

Zoekt u een witte werkster in Loon op Zand? Een werkster uit Loon op Zand aanvragen is heel eenvoudig.

 1. Schrijf u vrijblijvend in;
 2. Op uw persoonlijke pagina kunt u uw wensen en eisen doorgeven, waarna u de aanvraag afrondt;
 3. Als uw aanvraag binnen is, gaan wij meteen voor u op zoek naar een geschikte witte werkster uit Loon op Zand. U ontvangt de contactgegevens als we iemand gevonden hebben om ter kennismaking een afspraak met de schoonmaakster te maken;
 4. Bent u naar aanleiding van dit gesprek tevreden en ziet u een samenwerking zitten, dan kan de werkster bij u aan de slag. Is er geen klik, dan gaan wij gratis op zoek naar een geschiktere werkster voor u.

Schrijf u hier vrijblijvend in!