Op zoek naar een werkster in Krimpenerwaard?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 4025 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Kunt u wel een hulp in huis gebruiken? Bent u woonachtig in Krimpenerwaard? Dan is een witte werkster wat voor u. Hij/zij ondersteunt u in het huishouden door verschillende taken te doen: schoonmaken, afstoffen, dweilen, ramen lappen etc. Wij selecteren een witte werkster voor u op basis van de door u opgegeven wensen en eisen. Is er geen klik tussen u en de schoonmaakster, dan gaan wij gratis op zoek naar een passende werkster!


Een witte werkster in Krimpenerwaard voor € 13,50

De kosten van een witte werkster in Krimpenerwaard bestaan uit een uurtarief en eenmalige bemiddelingskosten voor de service. De bemiddelingskosten betaalt u zodra wij u de gegevens van een werkster hebben toegestuurd.

Aanvraagprocedure

Witte werkster in Krimpenerwaard gezocht? Wanneer u een werkster in Krimpenerwaard aanvraagt, dan gaat dat op de volgende manier:

  1. U vult het inschrijfformulier in, waarop u uw wensen kenbaar kunt maken. 
  2. Op basis hiervan gaan wij op zoek naar een geschikte kandidaat. Meestal hebben wij binnen twee dagen iemand gevonden.
  3. Als we iemand voor u gevonden hebben, leveren wij u de contactgegevens van de schoonmaakster. U kunt dan een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.
  4. Ziet u de samenwerking zitten? De werkster kan dan gelijk bij u aan de slag.
  5. Bent u niet tevreden, dan gaan wij kosteloos op zoek naar iemand anders.
Schrijf u nu in!