Op zoek naar een werkster in Krimpen aan den IJssel?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 4030 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Krimpen aan den IJssel wordt omringd door drie natuurgebieden. Zo is er een polderbos, een recreatiegebied met een recreatieplas en het Stormpoldervloedbos. De kans is groot dat u een echte natuurliefhebber bent. 

Soms heeft u geen tijd meer voor het huishouden vanwege uw drukke bestaan, of kunt u het lichamelijk niet meer opbrengen. Een werkster is dan een uitkomst! Ikzoekeenwittewerkster.nl heeft een ruim aanbod van witte werksters, ook in Krimpen aan den IJssel! Een werkster kan u werk uit handen nemen, zoals schoonmaken, dweilen, afstoffen, stofzuigen, ramen lappen etc.

Een witte werkster in Krimpen aan den IJssel voor € 13,50
De kosten van een werkster in Krimpen aan den IJssel bestaan uit een uurtarief en een eenmalig bemiddelingsbedrag voor de service.

Aanvraagprocedure

Witte werkster gezocht in Krimpen aan den IJssel? Een werkster in Krimpen aan den IJssel aanvragen is heel eenvoudig.

  • U vult het inschrijfformulier in, waar u tevens uw wensen en eisen kenbaar kunt maken.
  • Wij gaan voor u op zoek naar een geschikte kandidaat als de aanvraag binnen is. Meestal duurt het twee dagen tot we iemand gevonden hebben.
  • U krijgt van ons de contactgegevens van de schoonmaakster, zodat u een kennismakingsgesprek kunt plannen. Blijkt hieruit dat u de samenwerking ziet zitten, dan kan de werkster gelijk bij u aan de slag. Is er geen klik, dan gaan wij gratis op zoek naar een geschiktere werkster!

Schrijf u snel vrijblijvend in!