Werkster gezocht in Hoofdplaat?

Ervaringen Waardering: 8,1

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 4199 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Bent u op zoek naar een huishoudelijke hulp in Hoofdplaat? Wilt u van tevoren weten wat de kosten zijn en stelt u specifieke eisen aan de werkster? Wij kunnen u helpen! Op basis van de door u doorgegeven wensen gaan wij op zoek naar een witte werkster in Hoofdplaat die bij u past. U betaalt de werkster een vaste vergoeding van slechts € 12,50 per uur ().

Wat kost een witte werkster?

Een witte werkster in Hoofdplaat hoeft u helemaal niet veel geld te kosten. Het uurtarief van een witte werkster is bij ons namelijk € 12,50. Het uurloon van de witte werkster sluit u een schoonmaakabonnement af voor € 8,99 met schadevergoeding, garantie gedurende de hele looptijd en vervangende schoonmaak. U betaalt pas voor het abonnement op het moment dat wij de gegevens van een werkster doorgeven.

 • Vergoeding bij schade of diefstal
 • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
 • Garantie gedurende de gehele looptijd
 • Vervangende witte werkster indien nodig
 • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
 • 3 maanden gratis


Witte werkster gezocht in Hoofdplaat

Witte werkster gezocht in Hoofdplaat? Een werkster vinden is heel eenvoudig:

 1. Vul het inschrijfformulier in op onze website, dit is geheel vrijblijvend;
 2. Op uw persoonlijke pagina kunt u uw wensen en eisen kenbaar maken en de aanvraag afronden;
 3. Zodra de aanvraag bij ons binnen is, gaan wij voor u op zoek naar een geschikte kandidaat. Meestal hebben we binnen drie dagen een witte werkster in Hoofdplaat gevonden;
 4. U ontvangt de contactgegevens van ons als we iemand voor u gevonden hebben, zodat u een afspraak ter kennismaking kunt plannen;
 5. Ziet u naar aanleiding van dit gesprek een samenwerking zitten, dan kan de werkster bij u aan de slag. Ziet u dit niet zitten, dan zoeken wij gratis voor u verder.


Werkster in Hoofdplaat gezocht? Wij zijn actief in uw regio!

Op de onderstaande kaart staan de hulpen in uw regio vermeldt. Aan de hand van uw aanvraag gaan wij uitzoeken welke van deze hulpen ook aan de eisen van uw aanvraag voldoen. Deze huishoudelijke werksters zullen dan door ons benaderd worden.

Zoek nu een witte werkster in Hoofdplaat